Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Υπηρετώ στον Ελληνικό Στρατό και με εντολή του μεγαλύτερου προδότη που ορίστηκε ποτέ Υπ. Άμυνας συμπληρώνω πέντε 24ωρα στην ΚΑΥ (κέντρο. Αποθ. Υπ. Υγείας) φορτώνοντας σκηνές, υπνόσακους κουβέρτες και υλικά που έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Ο πεινασμένος και εξαθλιωμένος Ελληνικός λαός από το υστέρημά του. Τα παραπάνω πανάκριβα υλικά, ενώ προορίζονται για να στεγάσουν Έλληνες σε περίπτωση σεισμών, πλημυρών και θεομηνιών τα δίνουμε στους ισλαμιστές εισβολείς που στέλνει η Τουρκία στην πατρίδα μας. Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να εκτελώ παράνομες διαταγές. Ντρέπομαι γιατί η αποστολή μου δεν είναι αυτή. Ντρέπομαι ως Έλληνας στρατιωτικός, γιατί οι εφιάλτες της πατρίδας με έκαναν ορντινάτζα των ισλαμιστών εισβολέων. Ντρέπομαι γιατί αυτούς που οι πρόγονοι μου  θυσιάστηκαν για να τους διώξουν εγώ συνεργώ  στο να καταπατήσουν ακόμη μια φορά την χώρα μου. Νοιώθω απίστευτη οργή για αυτούς που με υποχρέωσαν να  ξεφτιλίζομαι καθημερινά σαν Έλληνας και σαν στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Ζω για την στιγμή που θα μπορέσω να εξιλεωθώ, απέναντι στους συμπατριώτες μου και τη πατρίδα.

Γ.Γ.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το “προσφυγικό”

Συγχαρητήρια στο Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ήμουν στη Ν.Δ, αλλά η παράταξη αυτή έχει ξεπουλήσει τα πάντα. Φοβόμαστε ακόμη και μέσα στα σπίτια μας λόγω της εγκληματικότητας που βρίσκεται σε έξαρση. Το κράτος όχι μόνο δεν μας προστατεύει αλλά υποβαθμίζει πολύ συχνά παραβατικά φαινόμενα προερχόμενα από αλλοδαπούς.

Ρ.Α.

Η Προέλαση του Ελληνικού Στρατού στην Αν. Θράκη το 1920 – η Ελλάδα μια ανάσα από την Κωνσταντινούπολη

Πλήρης η υποταγή στους ξένους από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτοί που υποσχόταν ότι θα διώξουν Μέρκελ και ΔΝΤ, σήμερα τους εκλιπαρούν να τους κάνουν σκόντο στο χρέος με αντάλλαγμα να κρατήσουμε τους απρόσκλητους που εισρέουν καθημερινά στη πατρίδα μας. Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, διαμηνύουν -οι προδότες- πως η Ελλάδα αντέχει 150.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες να τους κρατήσει για τρία τουλάχιστον χρόνια. Ένα αριθμό που ακόμη και παιδάκια του δημοτικού αμφισβητούν, όταν υπολογίσει κανείς τους αριθμούς που καθημερινά εισέρχονται από τα στοιχεία των κρατικών αρχών .

Σ.Μ.

Το σύνδρομο του Ηρόστρατου και οι σύγχρονοι μιμητές του

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-5-martiou-2016#ixzz41zO6Kjkk

Exit mobile version