Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Μέγαρα

Ενημερωτική δράση στα Δερβενοχώρια, παρουσία του βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελου Καρακώστα και κλιμακίου συναγωνιστών από τοπικές της Χρυσή Αυγής. Εντυπωσιακή αποδοχή από τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων, οι οποίοι ως επί τω πλείστον ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, κλάδους που πλήττονται άμεσα από την ανθελληνική πολιτική της κυβέρνησης των “αλληλέγγυων”, στους ξένους! Αναμνηστική φωτογραφία, μπροστά από το άγαλμα του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Αθανασίου Σκουρταλιώτη, στην κεντρική πλατεία των Σκούρτων.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες την προκαθορισμένη ομιλία του Συναγωνιστή Νικόλαου Ταβουλάρη. Ο Συναγωνιστής έκανε ιστορική αναδρομή στα έργα και ημέρες του Ιωάννη Μεταξά και την ένδοξη πορεία της Ελλάδος τα χρόνια εκείνα, τόνισε πως δεν ξεχνάμε τους μεγάλους αυτούς Έλληνες και τους μνημονεύουμε και δήλωσε  πως εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε το βάρος της Χώρας άλλη μια φορά στις πλάτες μας πρέπει να φανούμε αντάξιοι στις δύσκολες αυτές στιγμές και η Νίκη μας προσμένει.

Τ.Ο. Μεγάρων: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία του Συναγωνιστή Σταμάτη Μαρτίνου με θέμα τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. O Συναγωνιστής έκανε αναφορά στα τελευταία γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn431#ixzz420xJbrwz

Exit mobile version