Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ομολόγησε ο Κατρούγκαλος: Ναι, είμαι κομμουνιστής!

Το ομολόγησε ο Κατρούγκαλος: Ναι, είμαι κομμουνιστής!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Υπάρχουν κάτι λίγοι αναγνώστες, που επηρεαζόμενοι από το γενικότερο κλίμα της κομμουνιστοκρατίας που επικρατεί στην Ελλάδα (από το 1974 μέχρι σήμερα…) θεωρούν υπερβολικούς τους τίτλους μας, τύπου «Κομμουνιστής υπουργός τάδε…». Εννοώντας, πως μπορεί κάποτε να ήταν κομμουνιστές οι σημερινοί υπουργοί μας, αλλά τώρα… άλλαξαν.

Όμως, τους διαψεύδουν οι ίδιοι! Όπως π.χ. ο πρώην κνίτης και νυν κομισάριος Εργασίας (Ανεργίας) Κατρούγκαλος, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ομολόγησε ότι είναι κομμουνιστής: «Κι εγώ κομμουνιστής είμαι, επιθυμώ ένα άλλο σύστημα. Δεν θέλω μια νέα Βάρκιζα…».

Ασφαλώς και εξακολουθεί να είναι κομμουνιστής ο Κατρούγκαλος. Όπως είναι κι ο Τσίπρας, ο Δραγασάκης, ο Κοτζιάς, ο Πολάκης, ο Ξανθός και όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης που δεν προέρχονται από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε, ουδέποτε κάποιος εξ’ αυτών δήλωσε ότι αποκηρύσσει το κομμουνιστικό του παρελθόν ή ότι θεωρεί ξεπερασμένη την κομμουνιστική ιδεολογία. Είναι κομμουνιστές στην υπηρεσία της πρώην κομσομόλας (Τυχαίο; Δε νομίζω!) φράου Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-katrougkalou-nai-eimai-kommounisths#ixzz421XlbYEN

Exit mobile version