Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο φραγκοφονιάς Κλούνεϊ απέκτησε και πολιτική άποψη τασσόμενος κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Ο γνωστός  «φραγκοφονιάς» Τζορτζ  Κλούνεϊ, ο εκ του ασφαλούς «προσφυγοπατέρας» που δεν έχει δώσει ούτε ένα δολάριο για αυτούς, ο υποκριτής που ζητά ανοιχτά σύνορα για τους πρόσφυγες, αλλά ο ίδιος φροντίζει να έχει τεράστια μέτρα ασφαλείας στις βίλες του στο Κόμο της Ιταλίας, έχοντας μάλιστα και δικαστική απόφαση (!), η οποία τιμωρεί με πρόστιμο όποιον διανοηθεί να πλησιάσει σε απόσταση 10 μέτρων απ΄ αυτές, τώρα παίρνει και πολιτική θέση για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ.

Ιδού τι γράφει επί του θέματος η «Εφημερίδα των Συντακτών»: «“Ο Τραμπ ήταν απλώς οπορτουνιστής. Τώρα έγινε φασίστας, ένας ξενόφοβος φασίστας” δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε αποκλειστική του συνέντευξη στην “Γκάρντιαν”. Για το “Χαίρε, Καίσαρ!” των Κοέν έγινε η κουβέντα, οι επικείμενες εκλογές στις ΗΠΑ σχεδόν την μονοπώλησαν. Ο ωραίος Τζορτζ  Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι στηρίζει τη Χίλαρι και της μαζεύει και χρήματα. Μην ξεχνάμε ότι για τον Ομπάμα είχε συγκεντρώσει σε ένα μόνο γκαλά περισσότερα από 12 εκατομμύρια δολάρια! Έχει πάντως και καλά λόγια για τον αντίπαλο της Κλίντον: “Αγαπώ τον Μπέρνι Σάντερς. Μας σπρώχνει να μιλάμε για πράγματα που ποτέ δεν θίγαμε, όπως τη δοαφορά των πλουσίων και φτωχών που συνεχώς αυξάνει”».

Το συμπέρασμα το οποίο βγαίνει είναι ότι όσο εύστοχα παριστάνει τον ηλίθιο στην ταινία «Χαίρε, Καίσαρ», παρομοίως δίνει παράσταση υποκρισίας και στην έκφραση των πολιτικών του απόψεων. Όταν ο «ωραίος Τζορτζ», για τον οποίο πολλά ακούγονται ότι ο γάμος του ήταν ένα πρόσχημα για να σταματήσουν να αιωρούνται διάφορες φήμες για την προσωπική του ζωή, υποστηρίζει ότι «στηρίζει τη Χίλαρι και της μαζεύει χρήματα», μην φανταστείτε ότι βγάζει λεφτά από την δική του τσέπη για να τα δώσει στην συνέχεια στην αντιπαθέστατη Χίλαρι Κλίντον. Είπαμε, ο τύπος είναι «φραγκοφονιάς». Απλώς, βρίσκει διάφορα κορόιδα, τα οποία και «αρμέγει» για να μαζέψει χρήματα για τη φανατική σιωνίστρια Κλίντον.

Ο Τραμπ, πάντως, είναι αυτοδημιούργητος, έχει το θάρρος της άποψής του απέναντι στην «πολιτική ορθότητα», μπορεί να «πουλάει τρέλα» με πανέξυπνο τρόπο στους επικριτές του, αλλά ούτε παριστάνει ούτε πολύ περισσότερο είναι ηλίθιος ή «φραγκοφονιάς». Όσο για τα άλλα καλά λόγια του για τον έτερο υποψήφιο των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάνταρς («καλή περίπτωση» και αυτός…), αφού η… ταξική του συνείδηση «εξεγείρεται» για «τη διαφορά πλουσίων και φτωχών που συνεχώς αυξάνει», ας δώσει το καλό παράδειγμα, μοιράζοντας μέρος της αμύθητης περιουσίας του υπέρ των φτωχών και ανοίγοντας τις βίλες του στο Κόμο για να στεγαστούν εκεί εκατοντάδες κατατρεγμένοι πρόσφυγες.

Είπαμε, όμως: ο «ωραίος Τζορτζ» (για τον οποίο δεν θα εκπλαγούμε αν κάποια στιγμή μάθουμε ότι του αρέσει το ψάρι ψημένο και από τις δύο πλευρές…μπορεί «να νοιάζεται» για τους κατατρεγμένους, αλλά το κάνει με απόλυτα… ηθικό τρόπο και καθόλου υλικό περιεχόμενο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-fragkofonias-klounei-apekthse-kai-politikh-apopsh-tassomenos-kata-tou-nto#ixzz422SYgMGe

Exit mobile version