Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Έλειπε ένα κόμμα από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Τα ΜΜΕ λένε πως δεν το θέλουν τα άλλα κόμματα. Ποιος αλήτης πολιτικός αρχηγός τολμάει να αποφασίζει ποια κόμματα θα λάβουν μέρος στη σύσκεψη; Έτσι νοιώθουν τη Δημοκρατία τα άλλα κόμματα; Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα που το αναγνώρισε ο ΄Αρειος Πάγος να κατέλθει στις εκλογές και είναι δημοκρατικά εκλεγμένο από το λαό. Όχι ότι είχε κάποια θέση ανάμεσα στους προδότες που αποφάσισαν αν θα στείλουν τον ελληνικό λαό ή στην γκιλοτίνα ή στην αγχόνη.

Κώστας Π., Πεύκη

Ο φραγκοφονιάς Κλούνεϊ απέκτησε και πολιτική άποψη τασσόμενος κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Το χθεσινό θέμα συζήτησης των ανδρείκελων που κυβερνούν την Ελλάδα μια πραγματική τραγωδία. Το “προσφυγικό θέμα”. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας που συγκάλεσε την σύσκεψη έχει βαρύτατες ευθύνες, όταν ευχαριστούσε τους ισλαμιστές που επέλεγαν να εισβάλουν λαθραία στην χώρα επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που κάλεσε τους απανταχού λαθρομετανάστες να έρθουν χωρίς εμπόδια στην Ελλάδα και ο Καμένος μόνο υπουργός εθνικής άμυνας δεν είναι, αφού οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας όχι μόνο δεν εμποδίζουν τους λαθροεισβολείς, αλλά παράνομα τους σιτίζουν και τους στεγάζουν. Ο Ελληνικός Στρατός στην ουσία λόγω του προδότη Καμένου και του ανθέλληνα Τσίπρα δεν προστατεύει τους Έλληνες πολίτες όπως το Σύνταγμα της χώρας ορίζει, αλλά τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Τα αποτελέσματα της λαθρομετανάστευσης είναι ήδη εμφανή. Στον στρατό της Ελλάδας υπηρετούν ήδη τα παιδιά των αλβανών, αυτών που οι προδότες Σαμαράς και Μητσοτάκης άφησαν να μπουν στην Ελλάδα το 1991. Στο Δημοτικό Σχολείο της Βάρης Βάρκιζας από τα 30 παιδιά μαθητές, τα 25 είναι Αλβανοί. Σε όλες τις δουλειές οι ξένοι έχουν τον πρώτο λόγο, όπως και στις υπηρεσίες της Υγείας και της Κοινωνικής Ασφάλειας. Η Χρυσή Αυγή είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι οι Έλληνες θα γίνουμε μειοψηφία στη χώρα μας. Για να μην γίνουμε μειονότητα στην χώρα μας και οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες να είναι πλειοψηφία στηρίζουμε και με την ζωή μας ακόμα την Εθνική λύση της Χρυσής Αυγής.

Ιωάννης Κ.Π.

Τα μέτωπα της γεωστρατηγικής διαίρεσης και ο κίνδυνος παγκοσμίου πολέμου

Την ώρα που η Ελλάδα δέχεται εισβολή από αλλόφυλους, χωρίς να αντιστέκεται, την ώρα που οι μπολσεβίκοι που βρίσκονται στην εξουσία ενισχύουν με απερίγραπτο ζήλο τους εισβολείς, την ώρα που ο Μουζάλας επιδεικνύει στάση “σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω”, δηλώνοντας ότι “επιστημονικά” οι αλλόφυλοι λύνουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας και αποδεικνύοντας τι είδους υπηρεσία έχει αναλάβει η κυβέρνηση των μπολσεβίκων, υπάρχουν και κάποιοι… ανθρωπιστές! Όλοι αυτοί που τρέχουν να βοηθήσουν τους αλλόφυλους εισβολείς, δήθεν διότι οι τελευταίοι έχουν ανάγκη. Όλοι οι παραπάνω δεν είναι ανθρωπιστές, ούτε πονόψυχοι, ούτε καν βλάκες. Είναι ραγιάδες, που υποτάσσονται αμέσως στον εισβολέα, είναι εχθροί της πατρίδας και της φυλής. Είναι προσκυνημένοι, είναι “Η είσοδος του Μωάμεθ στην Κωνσταντινούπολη”!

Σπύρος Μ.

Το ομολόγησε ο Κατρούγκαλος: Ναι, είμαι κομμουνιστής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-6-martiou-2016#ixzz425G52lTY

Exit mobile version