Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Θάσος, Καβάλα

Με επιτυχία τελεσφόρησε η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε τέσσερα χωριά του δήμου Προσοτσάνης. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στα χωριά Σιταγροί, Περιχώρα, Μεγαλόκαμπος και Μικρόκαμπος, όπου διένειμε εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός, έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις μας για τον αγροτικό τομέα και το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος σε καφενεία, καταστήματα και διερχόμενους κατοίκους των χωριών. Έντονος ήταν ο προβληματισμός του κόσμου για τις πολιτικές εξελίξεις, την ασταμάτητη εισροή λαθρομεταναστών, την οικονομική δυσχέρεια στην οποία επήλθαν και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες και έλεγαν ότι άλλη εικόνα βλέπουν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και άλλα βιώνουν καθημερινά. Μέσα από ένα θερμό κλίμα ανταλλαγής απόψεων, οι συναγωνιστές διαμήνυσαν ότι μόνο η Χρυσή Αυγή ασκεί πραγματική αντιπολίτευση καθώς όλοι οι υπόλοιποι ενώθηκαν για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την επικαιρότητα. Αρχικά αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει δημιουργήσει το ψευδοκράτος του Σύριζα με εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες να ζουν  στους δρόμους την στιγμή  που η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ μισθώνει ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ έφτιαξαν  σχολεία μόνο  για τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Επίσης, σχολίασε το φρικιαστικό συμβάν που έλαβε χώρα στο κέντρο της Μόσχας με μια τζιχαντίστρια να κάνει βόλτες κρατώντας στα χέρια της το κεφάλι ενός μικρού παιδιού. Άραγε πόσα παρόμοια φρικαλέα περιστατικά θα ζήσει η Ελλάδα μας με τα ποτάμια λαθρομεταναστών που εισρέουν καθημερινά στη χώρα μας;

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δήλωση του συριζαίου υπουργού Ξυδάκη ο οποίος σε δηλώσεις του είπε πως με τους με πρόσφυγες θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.”Έλληνες σταματήστε να γεννάτε παιδιά τώρα  έχουμε τα πολλά και διαφόρων εθνικοτήτων παιδιά, διαλέξτε και παρτε”. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μετά το τέλος της ομιλίας όλοι οι συναγωνιστές προχώρησαν σε δράση κατα την οποία συνέλλεξαν και παρέδωσαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λιμένα Θάσου 6 κούτες με παιδικά και βρεφικά ρούχα για να δοθούν σε άπορες οικογένειες. Την στιγμή που η κυβέρνηση φροντίζει και στεγάζει λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή φροντίζει για τους Έλληνες που τους ξέχασε ο ίδιος τους ο τόπος!

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας η ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζής με θέμα την μετατροπή του νομού Καβάλας σε αποθήκη λαθρομεταναστών.
Η ομιλία ξεκίνησε με μια σύντομη αναφορά στην μνήμη του Μίκη Μάντακα, του Έλληνα φοιτητή που δολοφόνησαν οι διαβόητες μαρξιστικές παρακρατικές δυνάμεις στην Ιταλία το 1975. Ο Μίκης Μάντακας, όπως και τα δύο αδικοχαμένα αδέρφια μας, ο Μάνος και ο Γιώργος μας δείχνουν μας δείχνουν από ψηλά τον δρόμο για τους αγώνες του Έθνους ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και στους παρακρατικούς του μηχανισμούς του.

Αμέσως μετά ο συναγωνιστής έκανε μια σύντομη αναδρομή στα γεγονότα των τελευταίων μηνών που αφορούν την παράνομη εισροή λαθρομεταναστών από την Μυτιλήνη στην Καβάλα και κατόπιν στην Ειδομένη. Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2015 όπου οι πρώτες καραβιές με λαθρομετανάστες κατέπλευσαν στην Καβάλα. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του 2015 είχαν περάσει από την Καβάλα 60.000 λαθρομετανάστες, δηλαδή ακόμη μια Καβάλα σε λαθροέποικους. Οι λαθρομετανάστες περνούσαν από την Καβάλα με σκοπό να μετακινηθούν άμεσα προς Ειδομένη και μετά προς την Κεντρική Ευρώπη όπου και ήταν ο τελικός προορισμός τους. Το πρόβλημα όμως για το νομό Καβάλας δημιουργήθηκε όταν κλείσαν τα σύνορα στην Ειδομένη οπότε και οι λαθρομετανάστες έπρεπε κάπου να παραμείνουν μέχρι
Με αυτό τον τρόπο και με τις ευχές των τοπικών φορέων εγκαινιάστηκε το πρώτο «άτυπο» hot spot στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετατρέποντας το κολυμβητήριο που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός σε αποθήκη λαθρομεταναστών.

Στο τέλος ο συναγωνιστής ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης όπου πλέον μετατρέπεται σε σχέδιο Ισλαμοποιήσης της Ελλάδας μας. Ανάφερε τις προδοτικές ενέργειες των υπουργών τις κυβέρνησης περί εντάξεως των λαθρομεταναστών στα σχολεία(Φίλης), την επίλυση του δημογραφικού (Ξυδάκης) και άλλα πρωτάκουστα που λένε οι νεομπολσεβίκοι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μόνο μια δυνατή Χρυσή Αυγή με Αρχηγό τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης με την γενναία και ρεαλιστική πολιτική που προτείνει αλλά και με την ποιότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν το Εθνικιστικό Κίνημα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους φίλους και υποστηρικτές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-thasos#ixzz427zNaiEq

Exit mobile version