Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη”: Εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες επιστρέφουν στην Ελλάδα με την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ

“Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη”: Εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες επιστρέφουν στην Ελλάδα με την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ

Σα να μη μας έφταναν οι χιλιάδες (και προσεχώς εκατοντάδες χιλιάδες…) των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που μπαίνουν στη χώρα μας αλλά… δεν μπορούν να βγουν απ’ αυτήν, οι… φίλοι μας οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να μας στείλουν «πακέτο» κι άλλους πολλούς!

Έτσι, η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι προτίθεται να επανενεργοποιήσει τη Συνθήκη του Δουβλίνου, ως το τέλος του χρόνου, στα πλαίσια του «Οδικού Χάρτη» για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της Ζώνης Σένγκεν.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτομάτως θα επιστρέψουν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν το πόδι τους (δηλαδή κατά 95% στην Ελλάδα…) όσοι απρόσκλητοι δεν έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αναγνωριστούν ως πρόσφυγες, ήτοι οι λαθρομετανάστες.

Πόσοι είναι αυτοί; Ουκ έστιν αριθμός! Πιθανότατα, εκατοντάδες χιλιάδες! Ίσως 400.000, μιας και –αν θυμάστε- είχε προ μηνός ζητηθεί από την Ελλάδα η κατασκευή ενός τεραστίου «Κέντρου Φιλοξενίας» στην Αττική, χωρητικότητας 400.000!

Αυτό πια κι αν θα’ ναι… θαύμα!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwpaikh-allhlegguh-ekatontades-chiliades-lathrometanastes-epistrefoun-sth#ixzz4280jZfcc

Exit mobile version