Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα η και η… κολλημένη με τη νουδούλα Rass ομολογεί: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ανεβασμένα ποσοστά!

Ακόμα η και η... κολλημένη με τη νουδούλα Rass ομολογεί: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ανεβασμένα ποσοστά!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η ένωση σκευωρών και εντολοδόχων της ΝΔ είχε στα χείλη το σύνθημα Rass – Rass Antonis Samarass και η γνωστή εταιρεία τραγελαφικών δημοσκοπήσεων Rass θέτει στην υπηρεσία της κωμωδίας άλλη μία γαλάζια μαϊμού δημοσκόπηση.

Πριν πούμε το οτιδήποτε να θυμίσουμε ότι προ των Ευρωκλογών που η Χρυσή Αυγή έλαβε 9,4% και η νουδούλα καταποντίστηκε, η Rass έδινε βραχεία κεφαλή στη νουδούλα και εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή στο 6,1%. Τόσο αξιόπιστη εταιρεία.

Προ των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 η Rass αντίστοιχα έδινε 3,8% (!) στην Χρυσή Αυγή εμφανίζοντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως πέμπτο! Τελικώς η Χρυσή Αυγή βγήκε τρίτη με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από αυτό που έδινε η Rass. Τόσο αξιόπιστη εταιρεία.

Τώρα η εταιρεία δημοσίευση νέα δημοσκόπηση στην εφημερίδα «Το Παρόν» και στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 26,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,4% στην τρίτη είναι η Χρυσή Αυγή με 6,4% και εμφανίζεται με το ίδιο ποσοστό το ΚΚ€ που μονίμως υποβηθείται από τους νεοδημοκράτες. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5,3% η Ένωση Κεντρώων με 4,7% ενώ εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,8%, το Ποτάμι με 2,3% η Λαϊκή Ενότητα με 2%.

Με απλή μέθοδο των τριών και σε σύγκριση με παλαιότερα αποτελέσματα της ίδιας εταιρείας αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-h-kai-h…-kollhmenh-me-th-noudoula-rass-omologei-trith-politikh-duna#ixzz428XcXvjW

Exit mobile version