Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης – Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Τα γραφεία αποδείχτηκαν πολύ μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Καψής, η οποία γέμισε ασφυκτικά. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές του Κινήματος, Σαχινίδης Γιάννης και Βλάχου Σωτηρία.

Μετά τους χαιρετισμούς το λόγο πήραν οι συναγωνιστές Σαχινίδης Γιάννης, Χρυσομάλλης Νίκος, Γραικός Φώτης και Ματθαιόπουλος Αρτέμης οι οποίοι, αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του, αναφέρθηκαν εκτενώς στο μείζον θέμα της επικαιρότητας, που αφορά την εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στη βόρεια Ελλάδα.

«Δυστυχώς η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο», είπαν χαρακτηριστικά, «και αυτό που φωνάζαμε εδώ και χρόνια αποτελεί πλέον κυβερνητική πολιτική. Εκατομμύρια  λαθρομετανάστες εισβάλλουν ανεμπόδιστοι στην πατρίδα μας και η κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να τους σταματήσει, εξαντλώντας την πολιτική της στην επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος, προκειμένου να εξομαλύνει τις έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων. Ο λαός στρέφεται πλέον μαζικά στη Χρυσή Αυγή, ως μοναδική ελπίδα επιβίωσης από τη εισβολή».

Η εκδήλωση έκλεισε με ανακοινώσεις για την προσυνεδριακή διαδικασία της επόμενης εβδομάδας στην οποία κλήθηκαν να συμμετέχουν όλοι, προκειμένου ο Λαϊκός Σύνδεσμος να πρωταγωνιστήσει στις πολιτικές εξελίξεις, που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-ekdhlwsh-ths-t.o.-thessalonikhs-fwtoreportaz#ixzz429S7JSB6

Exit mobile version