Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Αθήνα, Αμπελόκηποι

Ομιλία για το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης έγινε το Σάββατο 5 Μαρτίου στο νέο μας χώρο που στο εξής θα στεγάζεται στην Μιαούλη 3 (4ος όροφος). Ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή σε διάφορες περιοχές και φυσικά ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις απίστευτες δηλώσεις του δημάρχου Πύργου που κατ’ ουσίαν προσκαλεί τους λαθρομετανάστες να «φιλοξενηθούν» και στην πόλη μας.

Η ανησυχία των πολιτών είναι έκδηλη και τις επόμενες ημέρες αναμένονται πρωτοβουλίες από την Χρυσή Αυγή Ηλείας ώστε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας για την δημιουργία hotspot στον Πύργο. Η υποβάθμιση της πόλης μας προχωρά με γοργούς ρυθμούς: Τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους, εγκληματικές δραστηριότητες «ευπαθών ομάδων» και μέσα σε τόσα προβλήματα, η δημοτική αρχή σε συνεργασία με το καθεστώς Syriza ετοιμάζει να στρώσει… κόκκινο χαλί σε χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσα στην πρωτεύουσα του νομού Ηλείας. Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή και καλούμε την αντιπολίτευση να πάρει θέση πριν να είναι αργά. Καλούμε επίσης τους δημότες του Πύργου σε επαγρύπνηση καθώς όλα δείχνουν ότι το σχέδιο προχωρά με εντατικούς ρυθμούς.

Ο συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε στην Τ.Ο. Πύργου σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τον πόλεμο του πολιτικού συστήματος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών που συνεχίζεται αδιάκοπα, άσχετα ποιος βρίσκεται στην εξουσία. Βλέπουμε ότι και επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζονται οι «σαμαρικές» τακτικές με τις οποίες η εξουσία προσπαθεί να σιγήσει την φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Με πολιτική δράση στο κέντρο της πόλης αλλά και ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Πύργου, Μενέλαου Σωτηρόπουλου στο γραφείο μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΕΙΑΣ τίμησε την Μνήμη του Έλληνα Εθνικιστή Μίκη Μάντακα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αριστερών δολοφόνων στην Ρώμη το 1975… Για τους Εθνικιστές, οι Ήρωες που πέθαναν για την Ιδέα, αποτελούν φάρο και οδηγό στα σκοτάδια των Καιρών μας, που κυριαρχεί η αδιαφορία, το βόλεμα και η ιδιοτέλεια. Ο Μίκης Μάντακας, όπως και τα αδέρφια μας, Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης θα ΖΟΥΝ και θα ΜΑΧΟΝΤΑΙ πάντοτε μαζί μας στους Αγώνες για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Βασίλη Μερτή με θέμα: “Μίκης Μάντακας – Ζει ανάμεσά μας”. Ο συναγωνιστής Μερτής έκανε εκτενή αναφορά στην ζωή και την δράση του Μίκη Μάντακα που δολοφονήθηκε την 28η Φεβρουαρίου του 1975 από Ιταλούς κομμουνιστές τρομοκράτες και τόνισε ότι ο Μίκης Μάντακας, όπως και ο Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης, θα εμπνέουν για πάντα τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες στον αγώνα που δίνουν με αυταπάρνηση για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016,πραγματοποιήθηκε  ομιλία του Συναγωνιστή Αλέξη Ναλτσιά στα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων, με θέμα ” Πατριωτισμός και Εθνικισμός “. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε για τις ουσιώδεις διαφορές μεταξύ των δύο αυτών εννοιών. Τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Πατριωτισμός είναι μέρος του Εθνικισμού, αλλά ότι από μόνος του δεν είναι ικανός να δημιουργήσει Εθνικισμό.

Στη συνέχεια προσδιόρισε ότι ο Εθνικισμός είναι μορφής ενεργείας που αποδεικνύεται με έργα σε αντίθεση με το πατριωτισμό που αποτελεί στις περισσότερες μορφές του παθητική στάση η οποία ολοκληρώνει το κύκλο του λεκτικά. Τέλος αναφέρθηκε στους αγώνες που δίνει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών η Χρυσή Αυγή, εντός και εκτός κοινοβουλίου παρά τις διώξεις τις δολοφονίες, τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάνοντας πράξη την ιδέα του Εθνικισμού. Η εκδήλωση έκλεισε , με τους παριστάμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn432#ixzz42DtXAFZt

Exit mobile version