Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παράσημο για την Χρυσή Αυγή: Κλάμα από το τουρκικό κόμμα για την παρέμβαση των Ελλήνων Εθνικιστών στην τουρκοσύναξη στο Ευρωκοινοβούλιο

Παράσημο για την Χρυσή Αυγή: Κλάμα από το τουρκικό κόμμα για την παρέμβαση των Ελλήνων Εθνικιστών στην τουρκοσύναξη στο Ευρωκοινοβούλιο

Στην δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέρθηκε το τουρκοκόμμα DEB με δελτίο τύπου, το οποίο αποτελεί παράσημο για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Θυμίζουμε ότι στο Ευρωκοινοβούλιο είχε προγραμματιστεί εκδήλωση με διοργανωτή τον γνωστό ανθέλληνα ευρωβουλευτή Csaba Sogor και συμμετοχή τουρκοσυλλόγων, συναδέλφων ευρωβουλευτών της νουδούλας και άλλων ανθελλήνων, με κύριο σκοπούμενο την ανάδειξη των «προβλημάτων» της «τουρκικής μειονότητας».

Θυμίζουμε τι έγινε:

“Τι δουλειά έχουν στην ίδια εκδήλωση οι έμμισθοι του τουρκικού προξενείου, ο Δημητράς του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία και οι Φιλανδοί Νέο-φιλελεύθεροι, ομοϊδεάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Φαινομενικά καμία, αλλά όλοι μαζί ξεπερνούν τις διαφορές τους όταν πρόκειται να υποστηρίξουν ανθελληνικά σχέδια και επιδιώξεις.

Εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (Νέα Δημοκρατία) και συμμετείχαν όλοι οι παραπάνω, με θέμα την “καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα της τουρκικής και μακεδονικής Μειονότητας”.

Στην δε αίθουσα ήταν τοποθετημένη σε περίοπτη θέση αφίσα που απεικόνιζε τα σύμβολα της αυτοαποκαλούμενης “Τουρκικής Ένωσης Θράκης”, καθώς και χάρτης με την Θράκη ως ξεχωριστό κράτος από την Ελλάδα.

Φυσικά, οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητη την πρόκληση αυτή. Εισέβαλλαν στην αίθουσα δυναμικά και έκαναν ξεκάθαρο σε όλους τους ανθέλληνες παρευρισκόμενους πως τουρκική μειονότητα στην Θράκη δεν υπάρχει και προέτρεψαν όποιον αισθάνεται Τούρκος, να μετακομίσει στην Τουρκία του Ερντογάν.

Ας γνωρίζουν όλοι πως η Χρυσή Αυγή θα είναι μόνιμο και ανυπέρβλητο εμπόδιο στα σχέδια τους.”

Τώρα, λοιπόν, έχουμε το δελτίο τύπου του τουρκοκόμματος που ουσιαστικά επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή για τις προθέσεις αυτής της ανθελληνικής σύναξης και ξεμπροστιάζει το σύνολο των ανθελληνικών ελλαδικών ΜΜΕ, τα οποία έσπευσαν να υβρίσουν την Χρυσή Αυγή και να αβαντάρουν τους τούρκους, επιχειρώντας να παρουσιάσουν την εκδήλωση ως «συνεδρίαση για τις μειονότητες», αποκρύπτοντας τον πραγματικό ανθελληνικό σκοπό.

Σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου του DEB και… μετρήστε πόσες φορές αναφέρεται στην «τουρκική» μειονότητα, κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης:

“Καταγγέλλουμε έντονα την προσπάθεια  του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη και κάποιων άλλων μελών της Χρυσής Αυγής που επέδραμαν και προσπάθησαν να εμποδίσουν εκδήλωση στο ευρωκοινοβούλιο με τίτλο ¨Ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι στην Ελλάδα¨  που είχε οργανωθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης και από την Οργάνωση Μη Εκπροσωπούμενων Εθνών και Λαών (UNPO) και ήταν υπό την αιγίδα του εκ Ρουμανίας προερχόμενου ευρωβουλευτή Τζσάμπα Σόγκορ.

Δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε αυτή την επίθεση στην ελευθερία σκέψης και έκφρασης. Η επιβεβαίωση της ταυτότητας μιας κοινότητας, δεν αποτελεί μονοπώλιο  κανενός βουλευτή κόμματος. Κάθε λαός αποφασίζει μόνος του σχετικά με τον αυτοπροσδιορισμό του.

Η έφοδος, η λεκτική επίθεση και η προσπάθεια παρεμπόδισης μιας εκδήλωσης που γινόταν υπό την αιγίδα του ευρωκοινοβουλίου, βλάπτει την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία σκέψης και έκφρασης  και δεν μπορεί να γίνει κατανοητή υπό οποιαδήποτε λογική.

Την ώρα που πολλά προβλήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης παραμένουν για πολλά χρόνια ανεπίλυτα, οι κυβερνήσεις μη δεχόμενες ως συνομιλητή την μειονότητα, ψηφίζουν νόμους με τους οποίους τα μεγεθύνουν έτι περισσότερο.

Το να κάνουν έφοδο σήμερα στις Βρυξέλλες σε συνέδριο μειονοτικών φορέων που γίνεται υπό την αιγίδα του ευρωκοινοβουλίου και να προσπαθούν να εκφοβίσουν αυτούς τους φορείς, δεν επιλύει κανένα θέμα.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε πως πέραν του βουλευτή της Χρυσής Αυγής που έκανε έφοδο και προκάλεσε το περιστατικό στην αίθουσα, το γεγονός ότι και άλλα κόμματα  στην Ελλάδα και οι ευρωβουλευτές τους κατήγγειλαν την εν λόγω εκδήλωση, είναι κάτι που βλάπτει την ελευθερία σκέψης και έκφρασης αλλά και την δημοκρατία της χώρας μας. Ελπίζουμε πως αυτά τα κόμματα και οι ευρωβουλευτές τους θα επανεξετάσουν τις δηλώσεις τους αυτές και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αποτελεί προσδοκία μας η χώρα μας η Ελλάδα, επειγόντως να πάρει ως συνομιλητή της την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και να λύσει τα προβλήματα μας.”

Όποιος αισθάνεται τούρκος, να πάει στην Τουρκία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parashmo-gia-thn-chrush-augh-klama-apo-to-tourkiko-komma-gia-thn-parembash#ixzz42E3pj1Nt

Exit mobile version