Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Την ώρα αυτή την κρίσιμη που η χώρα μας απειλείται άμεσα και ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών, θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε καλά τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Από το εξωτερικό συγγενείς μου με πληροφορούν ότι ο ξένος τύπος και τα ξένα δίκτυα λένε πια ανοιχτά ότι οι Έλληνες χάνουν την πατρίδα τους. Καμιά αναφορά από τα Ελληνικά κανάλια της εγχώριας διαπλοκής που μπλέκουν την κατάληψη της χώρας μας από τους ισλαμιστές με ένα δήθεν και ψευδεπίγραφο ανθρωπισμό. Στην προσπάθεια του ψεύτικου ανθρωπισμού έχουν την στήριξη και πολλών ανθρώπων αναγνωρίσιμων στο πολύ κόσμο.

Τραγουδιστές και εκπρόσωποι της πλουτοκρατίας βρέθηκαν για λίγα λεπτά της ώρας δίπλα στους λαθρομετανάστες και μετά γύρισαν στη θαλπωρή και ασφάλεια των υπερπολυτελών κατοικιών τους στα ακριβά προάστια των Αθηνών. Ένα βρώμικο παιχνίδι με φοροαπαλλαγές για δωρεές προς τους “πρόσφυγες” έχει αρχίσει να μελετά η ξεπουλημένη ηγεσία του ΥΠ.ΟΙΚ. Μέχρι που διάβασα στον οικονομικό τύπο ότι σκέπτονται να συστήσουν ειδικά Αμοιβαία Κεφάλαια στήριξης των παράνομων μεταναστών. Η αντιπολίτευση απλός θεατής στο ολοκαύτωμα που υποβάλλουν τους Έλληνες οι δοσίλογοι Τσίπρας και Καμμένος. Πρέπει να στείλουμε ισχυρό μήνυμα στους ανθέλληνες ότι αυτή η χώρα εδώ και χιλιάδες χρόνια στα δύσκολα τα καταφέρνει και στο τέλος θα νικήσει. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας.

Γεωργία Π.
Θησείο 

Στην τελική ευθεία για την κατάθεση του Ασφαλιστικού: Έρχονται μειώσεις νέες συντάξεων και μισθών

Με συγκεκριμένη καθεστωτική αντίληψη για την εξουσία ο Τσίπρας! Ξεχωρίζει τους λαθρομετανάστες παραχωρώντας τους προκλητικά οικονομικά προνόμια προκαλώντας τους Έλληνες που μετρούν δύο εκατομμύρια ανέργους. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το μεγαλύτερο μέρος του Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε καμία κυβέρνηση να πατά πάνω σε ερείπια, βοηθώντας αυτούς που παράνομα εισήλθαν στα σύνορα, προκειμένου να μη χάσει την κοινοβουλευτική της πλειοψηφία. Η μεγαλύτερη αγωνία τους δεν είναι πως θα επιβιώσουν οι Έλληνες από τα χειρότερα που πλέον λαμβάνουν μορφή καταιγίδας αλλά μην ανέβει ο ρατσισμός και η ξενοφοβία. Έτσι ονομάζει το ένστικτο της επιβίωσης ενός ολόκληρου έθνους που βλέπει να πλησιάζει το βιολογικό του τέλος και αντιδρά. Χρυσή Αυγή τώρα!

Σ.Μ.

Le Figaro: Τσίπρας – Καμμένος συμφώνησαν να γίνει η Ελλάδα καταυλισμός λαθρομεταναστών με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια!

Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί στην Ευρώπη κόπτονται να δώσουν πρόνοια, τρόφιμα, δουλειά, στέγη,  στους “πρόσφυγες”. Την ίδια στιγμή δεν δείχνουν κανένα έλεος στους Έλληνες άστεγους, άνεργους. Γι αυτούς  το μενού έχει φορολογικά, ασφαλιστικά νομοσχέδια με σκοπό την εξόντωση τους. Σε αυτό συμμετέχει  με ιδιαίτερο ζήλο η πλειοψηφία των κομματόσκυλων βολεμένων ξενόδουλων ελλήνων. Όλα είναι σχεδιασμένα απέναντι σε έναν λαό προβάτων και σε ένα ξενόδουλο πολιτικό σύστημα. Οι ελάχιστοι πλέον πρόσφυγες οι οποίοι αποτελούν μειοψηφία στις καθημερινές μεταναστευτικές πλέον ροές έπαψαν να αποτελούν πρόσχημα  για τους γενίτσαρους των ΜΚΟ. Απλά και μόνο τώρα φαίνεται ο σκοτεινός ρόλος τους που δεν είναι άλλο από την αντικατάσταση πληθυσμού που έχουν αναλάβει εργολαβικά από τους παγκόσμιους επικυρίαρχους.

Φ.Β.

Το «τελεσίγραφο» Ακιντζί και η απάντηση του Ε.ΛΑ.Μ. στο εθνοκτόνο σχέδιο ξεπουλήματος τη Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-8-martiou-2016#ixzz42GO6lCSc

Exit mobile version