Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αλήθεια της Χρυσής Αυγής απέναντι στα ψέμματά τους

Η αλήθεια της Χρυσής Αυγής απέναντι στα ψέμματά τους

«Σε μια εποχή καθολικής εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια είναι επαναστατική πράξη»

Μόλις διάβασα την παραπάνω φράση του George Orwell αμέσως μου ήρθε στο μυαλό από την μία η Ελληνική μεταπολίτευση, όσον αφορά την εποχή της καθολικής εξαπάτησης, και από την άλλη η Χρυσή Αυγή η οποία πλήρωσε πολύ ακριβά το τίμημα του να λέει μόνο αλήθειες στον Ελληνικό λαό, και αναφέρομαι βέβαια στις δολοφονικές σφαίρες και τις άδικες φυλακίσεις που μας επιφύλαξε το σύστημα. Τι πιο επαναστατική πράξη από αυτό που έπραξε και πράττει η Χρυσή Αυγή όταν ξεσκεπάζει όλα εκείνα τα ψέμματα στα οποία στηρίχθηκε και οικοδομήθηκε το μεταπολιτευτικό καθεστώς; Όποιος πιστεύει δε ότι δεν ζούμε στο καθεστώς της ψευτοδημοκρατίας του 1974 και έπειτα, τον παραπέμπω στην ογκώδη, αλλά δίχως νομικά στοιχεία, δικογραφία της Χρυσής Αυγής, στους ασύλληπτους δολοφόνους του Γιώργου και του Μάνου, στο μόνιμο αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ και το δημόσιο διάλογο, στις ερωτήσεις μας στη Βουλή που δεν μας απαντάνε ποτέ και στις επιτροπές του κοινοβουλίου που αφορούν ευαίσθητα εθνικά θέματα από τα οποία αντισυνταγματικά μας αποβάλλουν.

Δεκαετίες ολόκληρες λέγαμε την αλήθεια μέσα από το γραπτό και προφορικό μας λόγο όσον αφορά τη μόνιμη οικονομική διαφθορά που μαστίζει τη χώρα από το 1974 έως και σήμερα. Από το «Τσοβόλα δώστα όλα», και το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ που εκτόξευσε το κρατικό χρέος στα ύψη, μέχρι τα σκάνδαλα της siemens, του χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών αγώνων και των εξοπλιστικών τα οποία και μας οδήγησαν σήμερα σε 3 αποτυχημένα μνημόνια και στη δέσμευση της χώρας μας επ’ αόριστον. Απέναντι σε όλα αυτά όμως η Χρυσή Αυγή μόλις εισήλθε στη Βουλή πραγματοποιούσε συστηματικά διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα από την κρατική της χρηματοδότηση, κάτι που σήμανε βεβαίως και την παράνομηδιακοπή της χρηματοδότησης. Τι πιο επαναστατικό από αυτό;

Το ξεπούλημα της Ελλάδας όμως και στα Εθνικά θέματα από τα κόμματα της μεταπολίτευσης ξεσκέπαζε από ανέκαθεν η Χρυσή Αυγή. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 προειδοποιούσαμε για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, της ονομασίας των Σκοπίων και της επεκτατικής τουρκικής πολιτικής σε Θράκη και Αιγαίο. Και να που σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη απόπειρα εξισλαμοποίησής και αποκατάστασης του πληθυσμού της και και φυσικά με την ολέθρια απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας της στη Θράκη και το Αιγαίο πέλαγος.

Φυσικά στην εποχή των διαδοχικών μνημονίων μάλλιασε η γλώσσα μας να βροντοφωνάζουμε πως μόνο η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό αληθινό αντιμνημονιακό κόμμα και πως τα άλλα πολιτικά κόμματα απλώς παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς για να ικανοποιήσουν τις φτηνές φιλοδοξίες τους και να ανέλθουν στην εξουσία. Ο Ελληνικός λαός όμως στη πλειοψηφία του, τους πίστεψε και ως επακόλουθο είδαμε αρχικά το ΠΑΣΟΚ του Γ.Α.Παπανδρέου από το «λεφτά υπάρχουν» να εφαρμόζει το πρώτο αποτυχημένο μνημόνιο, έπειτα τη, μέχρι πρότινος αντιμνημονιακή, Νέα Δημοκρατία να εφαρμόζει εν μια νυκτί ένα σκληρό και αποτυχημένο μνημόνιο και τέλος το ΣΥΡΙΖΑ, της κούφιας ελπίδας, να κάνει πραγματικότητα, προς έκπληξη δυστυχώς πολλών, το 3ο μνημόνιο της «Αριστεράς και της Προόδου». Από κοντά σε όλα αυτά και το ΚΚΕ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, να εφευρίσκει χίλιους δυο τρόπους για να ξεπουλάει και να στήνει προβοκάτσιες σε κάθε Εθνικό και Κοινωνικό αγώνα του λαού για αντίσταση στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός αποτελεί το εξαπατημένο θύμα της ψευτοδημοκρατίας τους. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να λέει με οποιοδήποτε κόστος τις σκληρές αλήθειες για όλα αυτά που βιώνουμε και θα βιώσουμε και μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να τη δικαιώσει τελικώς δίνοντας την σαφή εντολή να σχηματίσει μια Εθνική κυβέρνηση και να σώσει τη χώρα από τα νύχια και τις ορέξεις των ντόπιων και ξένων προδοτών και ανθελλήνων.

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-alhtheia-ths-chrushs-aughs-apenanti-sta-psemmata-tous#ixzz42IepvZUf

Exit mobile version