Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κρατικοδίαιτοι ΚΚ€δες τρέμουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής στον αγροτικό κόσμο

Οι κρατικοδίαιτοι ΚΚ€δες τρέμουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής στον αγροτικό κόσμο

Με το γνωστό απύθμενο θράσος, την ανάλογη αναίδεια και την επίδειξη πολιτικού παχυδερμισμού και αναισθησίας, οι μαγαζάτορες του χρεωκοπημένου ιδεολογικά και παροπλισμένου πολιτικά Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) στην πρόσφατη «Ανακοίνωση – Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις», αναφέρουν τα εξής, σ΄ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

«Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η παρέμβαση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στους αγρότες, αρκετές φορές κρύβοντας ακόμα και την πραγματική πολιτική της ταυτότητα, προκειμένου να επηρεάσει, να εξαπατήσει ευκολότερα δυνάμεις που εκλογικά ακολούθησαν τη ΝΔ.

Το κάλπικο σύνθημα της Χρυσής Αυγής για την «εθνική παραγωγή» και την «προτεραιότητα της πρωτογενούς παραγωγής» – για να κολακέψει και να προσεταιριστεί τους αγρότες – κρύβει ότι οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας καταστρέφονται εξαιτίας πρώτ’ απ’ όλα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της αδύναμης και ανισόμετρης θέσης της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά δεν απορρίπτει την ΕΕ, αλλά επιζητεί «βελτίωση» της θέσης του ελληνικού κεφαλαίου σε αυτήν. Καλλιεργεί το μίσος προς τους άλλους λαούς, τα θύματα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, των ιμπεριαλιστικών πολέμων, τους πρόσφυγες και μετανάστες, αξιοποιώντας τις συνέπειες από τη διογκούμενη εισροή και τον εγκλωβισμό προσφύγων στη χώρα».

Να υπενθυμίσουμε, λοιπόν, στα θρασίμια του ΚΚΕ ότι αυτοί ήταν που «πούλησαν» εξαρχής τον αγώνα των αγροτών, ερχόμενοι σε συνδιαλλαγή με τον Τσίπρα. Πάντοτε το ΚΚΕ δρούσε ως απορροφητήρας των «κραδασμών» που θα έφερναν τυχόν «ανεξέλεγκτες» αντιδράσεις εργαζομένων. Αυτή την φορά ήταν η σειρά των αγροτών.

Ποιος δεν θυμάται την, κατόπιν κεντρικής συμφωνίας με τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ, συμβολική παρουσία των μόλις είκοσι τρακτέρ στο Σύνταγμα; ‘Η το μπουκάλι με το τσίπουρο που έδωσε ο «ασυμβίβαστος» και «επαναστάτης» Μπούτας (το κομματόσκυλο του ΚΚΕ) στον Τσίπρα, σηματοδοτώντας έτσι με νόημα το ξεπούλημα των αγροτικών κινητοποιήσεων;

Το ποιος πολιτικός φορέας, λοιπόν, χρησιμοποιεί κάθε είδους «κάλπικο σύνθημα» το γνωρίζει πολύ καλά ο Ελληνικός Λαός, οι πολιτικοί απατεώνες και «φραγκοφονιάδες» του ΚΚΕ χρησιμοποιούν το κομματικό τους μαγαζάκι για να κάνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με την εκάστοτε εξουσία ενός συστήματος που τους δημιούργησε και τους συντηρεί επί μακρόν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremoun-thn-chrush-augh-oi-kapitalistes-tou-kke#ixzz42Ig17oQq

Exit mobile version