Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύριζα και ευρωπαίοι “εταίροι” μετατρέπουν την Ελλάδα σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών

Σύριζα και ευρωπαίοι “εταίροι” μετατρέπουν την Ελλάδα σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών

Η τακτική που ακολουθείται από τις ηγεσίες των Χωρών της Κεντρικής Ευρώπης γύρω από το προσφυγικό – μεταναστευτικό ρεύμα είναι σαφής όσο και ξεκάθαρη. Θέλουν να ανακόψουν το ολοένα και αυξανόμενο κύμα των ανθρώπων που έρχονται ή σκοπεύουν να έρθουν στην Ευρώπη.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να εγκλωβίσουν χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα, η οποία είναι μέλος της Ε.Ε. και επομένως μπορούν όχι μόνο να την ελέγξουν αλλά και να «την χορέψουν στο ταψί». Η γειτνίαση με την Τουρκία καθιστά επίσης την Ελλάδα ως τον καταλληλότερο χώρο για την υποδοχή και την παραμονή αναρίθμητων λαθρομεταναστών (κυρίως) και προσφύγων, με σκοπό να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να πάνε παραπέρα. Γι αυτό και τα σύνορα έκλεισαν στα Σκόπια και όχι κάπου βορειότερα.

Συν τοις άλλοις, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, για τους δικούς του λόγους συνέπειας απέναντι στις διεθνιστικές του καταβολές και την έμφυτη ροπή που έχει προς τον εθνομηδενισμό, προωθεί κι αυτός την εισροή και την εγκατάσταση σε μόνιμο βαθμό των παράνομα εισερχόμενων στην Χώρα μας. Ο Τσίπρας φέρθηκε με  απόλυτη ανευθυνότητα απέναντι στα εθνικά συμφέροντα και αντίστοιχη υπευθυνότητα προς τους εντολείς του από το εξωτερικό.

Είναι πολύ πιθανόν να εισέπραξε κάποια «ψίχουλα» από τα αφεντικά του ως προς το Ασφαλιστικό, με αντάλλαγμα την μετατροπή της Χώρας σ΄ένα απέραντο τόπο «φιλοξενίας» του ολοένα και αυξανόμενου αριθμού προσερχόμενων παρανόμως στην Χώρα μας ανθρώπων.

Όσοι βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, αλλά και όσοι θα έρθουν στη συνέχεια, θα μοιραστούν σ΄όλη την επικράτεια (κάτι το οποίο μεταφράζεται αυτομάτως ως ευκρινές σημάδι ότι δεν πρόκειται για προσωρινό φαινόμενο, αλλά για μόνιμη εγκατάσταση), με ό,τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την συνέχεια σε μια σειρά γεγονότων τόσο για την Εθνική ασφάλεια όσο και την κοινωνική ηρεμία.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι αυτή η συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών, τόσο για λόγους ιδεολογικής συνέπειας απέναντι στον εθνομηδενισμό που τον διέπει όσο και για την σταθερή προσήλωσή του απέναντι στα ξένα αφεντικά του, σιγοντάρεται επί της ουσίας και από τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», καθώς οι όποιες «διαφωνίες» τους μόνο ως περιττές μπορούν να θεωρηθούν και όχι ως οποιαδήποτε ουσιαστική διαφοροποίηση σ΄ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει την αταλάντευτη σταθερή εθνική γραμμή, μη δεχόμενη επ΄ουδενί να καταντήσει η Χώρα μας «χωνευτήρι» εκατοντάδων χιλιάδων παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Πρόταση Νόμου από την Χρυσή Αυγή που λύνει σε μία ημέρα το λαθρομεταναστευτικό και πατάσσει το δουλεμπόριο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/theloun-na-metatrepsoun-thn-ellada-se-chwneuthri-anthrwpinwn-psuchwn#ixzz42KFNkW3Y

Exit mobile version