Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέβη στην Βάρη: πακιστανοί βίασαν και δολοφόνησαν ανήλικο ομοεθνή τους

Συνέβη στην Βάρη: πακιστανοί βίασαν και δολοφόνησαν ανήλικο ομοεθνή τους

Δεν σταματούν να δείχνουν το μεγαλείο του “πολιτισμού” τους οι λαθρομετανάστες, μιας και όπου και αν κάνουν αισθητή την παρουσία τους, εξωφρενικές εγκληματικές ενέργειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Έτσι, με ακόμη ένα περιστατικό ωμής βίας και ανωμαλίας ήρθαν αντιμέτωποι αστυνομικοί και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ. Συγκεκριμένα, αργά χθες το βρέθηκε νεκρός 15χρονος πακιστανός, σε οικία, στην οδό Ιθάκης, στη Βάρη. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τον νεκρό ανήλικο από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που πήγε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα φίλου του 15χρονου.

Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι τρεις πακιστανοί, οι οποίοι φέρονται να είχαν ασελγήσει σε βάρος του ανηλίκου. Η αστυνομία ήδη προχώρησε σε συλλήψεις των τριών Πακιστανών, ενώ αναμένεται η νεκροψία του εκλιπόντος 15χρονου.

Η είδηση αυτή θα έπρεπε να είναι το τέλος στην τρισάθλια προπαγάνδα των διάφορων ψευτοανθρωπιστών περί αποδοχής της διαφορετικότητας και του πολυπολιτισμού, αλλά κανένα διαπλεκόμενο ΜΜΕ δεν θα την προβάλλει.

Οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα μας δεν σέβονται τους ομοεθνείς τους, ας μην είμαστε λοιπόν ονειροπόλοι περιμένοντας να σεβαστούν την δική μας πατρίδα και τους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pakistanoi-biasan-kai-dolofonhsan-omoethnh-tous#ixzz42LW3lpWj

Exit mobile version