Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΙΣΧΡΟ ΘΡΑΣΟΣ: Τολμούν και μιλούν οι σκευωροί για “ανεξαρτησία της δικαιοσύνης”!

ΑΙΣΧΡΟ ΘΡΑΣΟΣ: Τολμούν και μιλούν οι σκευωροί για “ανεξαρτησία της δικαιοσύνης”!

Απαιτεί μεγάλο θράσος η Ένωση Σκευωρών και Καταπατητών της Διάκρισης των Εξουσιών (ΝΔ) να βγάζουν και «γλώσσα», όσον αφορά τα περί «ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης».

Η υπόθεση αφορά υποτιθέμενες παρεμβάσεις του νυν υπουργού στην υπόθεση Βγενόπουλου. Δεν γνωρίζουμε τι έχει λάβει χώρα στην όλη υπόθεση. Ο αρμόδιος υπουργός έχει κάνει την απαραίτητη παροχή εξηγήσεων και από εκεί και πέρα η υπόθεση οφείλει να λάβει τον δρόμο της διερεύνησης και της πλήρους διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει, όμως, να σταθούμε σε μερικά εκ των σημείων της ανακοινώσεως της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να αντιληφθούμε το μέγεθος του θράσους που διαθέτουν οι νεοδημοκράτες, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι κατάδικοι και όχι να μιλάνε περί θεσμών.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από το εκτενές δελτίου τύπου της ΝΔ, συνοδευόμενα από τις πρέπουσες απαντήσεις:

α) Κατά την επιλογή των ηγεσιών των Ανωτάτων Δικαστηρίων, υπήρξε πρωτοφανής και άνευ προηγουμένου “βουτιά” στην επετηρίδα, προκειμένου να επιλεγούν οι αρεστές στην Κυβέρνηση ηγεσίες των Ανωτάτων Δικαστηρίων.

Ανάρτηση της ιστοσελίδας «Χρυσή Αυγή» στις 30 Νοεμβρίου του 2014:

Υπήρξαν εκλογές για την εκλογή του Διευθύνοντος την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Εκ των εκλογών ορίστηκε επικεφαλής ο Παναγιώτης Καραγιάννης, τον οποίο και παραίτησαν άρον – άρον, διά της προαγωγής, έτσι ώστε να εκλεγεί το υποχείριο του Σαμαρά, Ντογιάκος. Σε όλους τους δικαστικούς κατέστη σαφές ότι η διαδικασία θα επαναλαμβανόταν όσες φορές χρειαζόταν, έως ότου εκλεγεί ο Ντογιάκος για την συγκεκριμένη θέση.

Αδιάψευστες δικαστικές πηγές μας μαρτυρούν ότι οι μεθοδεύσεις και οι πιέσεις προς τους δικαστικούς υπήρξαν αφόρητες και εξευτελιστικές του θεσμού, σε σημείο επτά από τους δέκα αρχαιότερους  να δηλώσουν εξαίρεση από την φαιδρή διαδικασία, ενώ άλλοι συνάδελφοι τους επέλεξαν να αγνοήσουν την καθαρή πολιτική εντολή να ψηφίσουν το υποχείριο του Σαμαρά, ο οποίος εξελέγη οριακά. Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν σημασία, αφού οι εκλογές θα επαναλαμβάνονταν μέχρι να βγει. Όσες φορές και αν απαιτούνταν.

β) Ήδη, υπάρχουν πρόσφατες επώνυμες καταγγελίες στις οποίες αναφέρονται στοιχεία για παρεμβάσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης στους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονταν τις σχετικές υποθέσεις.

Βίντεο απάντηση: Ο σκευωρός Αθανασίου ομολογεί παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

γ) Περαιτέρω σε αναφορά της Εισαγγελέως Εφετών κυρίας Γ. Τσατάνη, η οποία ήδη διαβιβάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων, καταγγέλλεται ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης της ζήτησε να παραδώσει τη δικογραφία που “χειριζόταν” σε άλλον Εισαγγελέα και ότι την απείλησε προκειμένου να το πράξει. Τέτοιου είδους επώνυμες και ενυπόγραφες καταγγελίες ανώτερου δικαστικού λειτουργού κατά Υπουργού, συμβαίνουν πρώτη φορά.

Ηχητικό απάντηση: Ο Σαμαράς απαιτεί την προφυλάκιση Βουλευτών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischro-thrasosmilane-oi-skeuwroi-gia-anejarthsia-ths-dikaiosunhs#ixzz42LjYyQ7g

Exit mobile version