Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποκρισία Γερμανών αντιφασιστών: Αρνούνται να παραδώσουν την κατάληψή τους, για να γίνει κέντρο λαθρομεταναστών

Υποκρισία Γερμανών αντιφασιστών: Αρνούνται να παραδώσουν την κατάληψή τους, για να γίνει κέντρο λαθρομεταναστών

Η υποκρισία φαίνεται ότι δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των εγχώριων “αντιρατσιστών” αλλά περιλαμβάνει και τους “συντρόφους” στον υπόλοιπο κόσμο.

Στο ιστολόγιο “Κόκκινος ουρανός” κάτω από τον τίτλο “Απίστευτη είδηση από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αριστεροί «αντίφα» αρνούνται να παραδώσουν τον υπό κατάληψη χώρο που μένουν για να μείνουν μέσα «πρόσφυγες»!” γράφονται τα εξής:

“Η είδηση δεν είναι φάρσα. Είναι άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας που είναι συνώνυμο της αριστεράς σε κάθε της μορφή. Από την κοινοβουλευτική / κυβερνητική, έως την εξωκοινοβουλευτική / «εξτρεμιστική». Υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, αυτοί οι αριστεροί στο Βερολίνο θα βρίσκονταν έξω από αυτό τον χώρο και θα διαμαρτύρονταν για λογαριασμό των μεταναστών, διακηρύσσοντας ότι οι μετανάστες έχουν «δικαίωμα διαμονής και φροντίδας» εις βάρος του Γερμανού φορολογούμενου και θα κατήγγειλαν όποιον αντιδρούσε ως «φασίστα» και «ρατσιστή». Και θα έριχναν ίσως και μερικές μολότοφ στους αστυνομικούς.

Αλλά όχι αυτή τη φορά. Βλέπετε, ο χώρος που έχει προγραμματιστεί να γίνει «κέντρο ασύλου», τελεί υπό κατάληψη μιας ομάδας αναρχικών- “αντίφα”. Και τώρα διαδηλώνουν μπροστά από το δημαρχείο με το σύνθημα της «Όχι στην αυλή μου!» ζητώντας να μην παραδοθεί ο αγαπημένος τους χώρος στους «ταξικούς αδελφούς».”

“Ωραίοι” οι “αντιρατσιστές” της Γερμανίας (και όχι μόνον). Τους αρέσει να πετούν εκ του ασφαλούς ατάκες, όπως “πρόσφυγες καλώς ήλθατε”, “ανοιχτά σύνορα για όλους”, “κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος” και άλλα παρόμοια βαρύγδουπα, αλλά όλα αυτά φυσικά αφορούν όλους τους υπόλοιπους και ποτέ τους ίδιους.

Τώρα που πρέπει να “ξεσπιτωθούν”, για να γίνει ο χώρος τους κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αντιδρούν, γιατί ως κακομαθημένοι και θρασύδειλοι ρουφιάνοι είχαν μάθει πάντοτε να ζητούν από τους άλλους να συμβιώνουν με τους “ταξικούς αδερφούς”. Το περιστατικό αυτό δίνει τροφή για ανάλογες σκέψεις και στην Ελλάδα.

Όλες οι “καταλήψεις”, “κοινωνικά κέντρα”, “αυτοδιαχειριζόμενα στέκια”, “αντιφασιστικοί χώροι” κ.τ.λ., που φιλοξενούν τους γνωστούς – άγνωστους περιθωριακούς παρακρατικούς, θα μπορούσαν να μετατραπούν σε “χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών”, με τα κακομαθημένα αυτά πλουσιόπαιδα να γυρίζουν πίσω στα πολυτελή σπίτια τους.

Γιατί κάτι μας λέει ότι θα είχαμε ανάλογες εικόνες διαμαρτυρίας και εδώ, όπως συνέβη και με τους “αντιρατσιστές” υποκριτές της Γερμανίας;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/germanoi-antifasistes-arnountai-na-paradwsoun-thn-katalhpsh-tous-gia-na-fil#ixzz42QxtJpKM

Exit mobile version