Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τρίμης προτείνει να παίρνουν οι “αλληλέγγυοι” τους “πρόσφυγες” στα σπίτια τους – Ας κάνει την αρχή…

Ο Τρίμης προτείνει να παίρνουν οι “αλληλέγγυοι” τους “πρόσφυγες” στα σπίτια τους - Ας κάνει την αρχή...

Ο γνωστός εθνομηδενιστής και “γλείφτης” του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τρίμης, σε άρθρο του με τον προτρεπτικό τίτλο “Να τους πάρουμε σπίτια μας” δίνει ένα ακόμη δείγμα της κατάντιας της εγχώριας δημοσιογραφίας.

Παρόλα αυτά, έχουν ενδιαφέρον τα όσα στις δύο τελευταίες παραγράφους του άρθρου του παραθέτει ο ανθέλληνας δημοσιογράφος. “Θέλω να πω πως θα επιθυμούσα να υποχρεωθούν όλα τα ΜΜΕ να παροτρύνουν τους πολίτες να βοηθούν τους πρόσφυγες και να συγχαίρουν τις συλλογικές και ατομικές πρωτοβουλίες, παρά να διαφημίζουν τις ξενοφοβικές αντιδράσεις κάποιων ”αγανακτισμένων κατοίκων” που βλέπουν δήθεν τη ζωή τους να απειλείται και το DNA της φυλής να κινδυνεύει, αν επιχειρήσουμε να διασώσουμε μια οικογένεια από τη Συρία και της προσφέρουμε ζεστασιά, ένα στρώμα και λίγο φαΐ. Νομίζω ότι για να νικήσουμε τα ξενοφοβικά πρωτόγονα ένστικτά μας, την όποια υποκρισία και κυρίως να αφοπλίσουμε τους επαγγελματίες ρατσιστές υπερπατριώτες, την καλύτερη απάντηση μας δίνει με το παράδειγμά της η βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, χωρίς δελτία Τύπου και κάμερες, φιλοξενεί σπίτι της μια πενταμελή οικογένεια προσφύγων. Είμαι βέβαιος ότι με τη διάδοση αυτών των πρωτοβουλιών κλείνουν ένα ένα τα στόματα των ναζί και των λοιπών τεράτων που σε όλη την Ευρώπη σηκώνουν πολιτικά κεφάλι και ειρωνεύονται την αλληλεγγύη, τον πολιτισμό, τη δημοκρατία και τον ανθρωπισμό, με το περίφημο κουτοπόνηρο σλόγκαν τους ”να τους πάρετε στα σπίτια σας’‘.”

Αλήθεια, σε ποια περιοχή ζει ο Τρίμης, ο οποίος με απύθμενο θράσος λέει για “τις ξενοφοβικές αντιδράσεις κάποιων ”αγανακτισμένων κατοίκων” που βλέπουν δήθεν τη ζωή τους να απειλείται”; Προφανώς και δεν ζει στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Πάντως, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ, με την πρόταση που κάνει να πάρουν στα σπίτια τους τους “πρόσφυγες” όλοι αυτοί που παριστάνουν τους “αλληλέγγυους” και τους “πονόψυχους” εκ του ασφαλούς. Το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι “αντιρατσιστές” θα… λούζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα τον Τρίμη για την φαεινή αυτή ιδέα, καθώς ξέρουν να παριστάνουν τους “ανθρωπιστές” με τα βάσανα και την ταλαιπωρία των υπολοίπων Ελλήνων, δίνει στο όλο θέμα και ολίγον κωμικές διαστάσεις.

Άκου, λέει, “Να τους πάρουμε στα σπίτια μας”… Περιμένουμε, λοιπόν, από τον αντιπαθέστατο Τρίμη να πάρει την πρωτοβουλία και να φιλοξενήσει στο δικό του σπίτι και 5 και 10 “πρόσφυγες”. Ικανοποιώντας, μάλιστα, όλες τους τις επιθυμίες. Όταν (και αν…) το κάνει, τότε τα ξαναλέμε. Και ταυτόχρονα ας απευθυνθεί στα υπόλοιπα “μικρόβια” του αλήστου μνήμης “Ιού” (ό,τι χειρότερο, ελεεινό και τρισάθλιο στον χώρο της εθνομηδενιστικής δημοσιογραφίας), καθώς και σ’ άλλους “αντιρατσιστές”, και να τους πείσει κι αυτούς να κάνουν την συμβίωση με τους πολυαγαπημένους τους “πρόσφυγες” μια… ευτυχισμένη πραγματικότητα.

Αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τέτοιου είδους “ατάκες” λέγονται προς χάριν εντυπωσιασμού και μόνον, για να παριστάνουν τους “τζάμπα μάγκες” διάφορα εγχώρια “νούμερα”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/protash-tou-trimh-na-pairnoun-oi-allhlegguoi-tous-prosfuges-sta-dika-tous-s#ixzz42SP5KYkV

Exit mobile version