Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Μόνο η Χρυσή Αυγή  μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών. Το σχέδιο νόμου που προτείνει η Χρυσή Αυγή να γίνει νόμος του κράτους. Άμεση εφαρμογή του νόμου περί παρανόμου εισόδου σε ξένη χώρα όχι τώρα χθες. Είμαστε μαζί σας. Οι Έλληνες πρέπει μα ξεσηκωθούν γιατί η πατρίδα χάνεται. Όλα είναι σχεδιασμένα για τον αφανισμό μας! Είμαι μια μάνα τριών παιδιών 31 χρόνων που νιώθω ότι τα όνειρα μου σβήνουν κάθε μέρα όλο κ περισσότερο. Αγαπώ την πατρίδα μου και θέλω να έχουν μέλλον τα παιδιά μου!

Αναστασία Κ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Ράδιο Νεάπολις για λαθρομεταναστευτικό και πολιτικές εξελίξεις – ΗΧΗΤΙΚΟ

Γεια σας συναγωνιστές. Δυστυχώς αδέλφια φοβάμαι πως ότι δεν κατάφερε η Τουρκία με τόσους πολέμους με την Ελλάδα το καταφέρνει τώρα με τους “πρόσφυγες”. Φυσικά στο πλευρό της έχει αβανταδόρους τους δικούς μας τραγικούς πολιτικάντηδες. Είναι αδιανόητο να βλέπει κανείς το απαίσιο χαμόγελο του τούρκου πρωθυπουργού την ώρα που λέει ότι παραβιάσεις τις θεωρεί η Ελλάδα, καθώς οι τούρκοι αμφισβητούν περιοχές του Αιγαίου, άρα δεν υπάρχουν παραβιάσεις. Ο Τσίπρας βαθιά νυχτωμένος και αδιάβαστος για ακόμη μια φορά δεν έδωσε καμία απάντηση στους τούρκους.

Παναγιώτης Χ., Σύρος

Κραυγή αγωνίας από τους μικροομολογιούχους: Μας τελείωσε ο Βενιζέλος!

Το τρίτο κόμμα της Βουλής, η Χρυσή Αυγή, με πρόταση Νόμου λύνει το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, πατάσσοντας το δουλεμπόριο άμεσα. Ανάγει την παράνομη είσοδο οιουδήποτε αλλοδαπού στην χώρα σε ιδιώνυμο αδίκημα, και προβλέπει ποινές ισόβιας κάθειρξης στα μέλη δουλεμπορικών κυκλωμάτων. Προβλέπει δηλαδή την άμεση σύλληψη των λαθρομεταναστών, την στιγμή ακριβώς που εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια, και τους επιβάλλει αυστηρές ποινές, χωρίς αναστολή. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι η άμεση μείωση των ροών από Τουρκία.

Β.Μ.

Η αρχή του τέλους της γερμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-10-martiou-2016#ixzz42SWtBvwc

Exit mobile version