Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την στιγμή που η συγκυβέρνηση του Μνημονίου στελεχώνει τα hot spot της χώρας, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που στηρίζει τους Έλληνες!

Είναι γεγονός πως τόσο τα ΜΜΕ όσο ακόμη και τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» ναι μεν χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση ως αναποτελεσματική και ανίκανη να επιτελέσει τα καθήκοντά της, σπεύδουν, ωστόσο, να συμπληρώσουν ότι τα κυβερνητικά στελέχη εμφορούνται τουλάχιστον από πανανθρώπινα ιδεώδη και εμφανίζουν «κοινωνικές ανησυχίες».

Λαμβάνοντας όμως υπ’ όψιν την ραγδαία φτωχοποίηση της χώρας, την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία και τον δυστυχώς ολοένα αυξανόμενο αριθμό αυτοκτονιών, δύσκολα κάποιος νοήμων άνθρωπος θα χαρακτήριζε την συγκεκριμένη κυβέρνηση ως ευαισθητοποιημένη για το μέλλον των Ελλήνων. Αντιθέτως, η μέχρι τώρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει πως οι κοινωνικές ανησυχίες αφορούν μόνο τους λαθρομετανάστες, τους οικονομικούς μετανάστες, τις μειονότητες, τους αλλοδαπούς και ,εν γένει, τους μη Έλληνες. Τελευταία απόδειξη είναι η προβλεπόμενη πρόσληψη 5.000 εργαζομένων, κυρίως κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων και ειδικοτήτων ιατρικών εργαστηρίων, για την στελέχωση των κέντρων κράτησης των λαθρομεταναστών. Άμεσα θα πραγματοποιηθούν οι 2.287 προσλήψεις και στη συνέχεια οι υπόλοιπες 2.713.

Η κυβέρνηση λοιπόν παραμένει απούσα και αδιάφορη όσον αφορά το μέλλον των Ελλήνων, φανερώνοντας τον ανθελληνισμό της. Αφενός, νοσοκομεία και κέντρα υγείας παραμένουν υποστελεχωμένα, ιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται στην ανεργία και οι πολίτες απορρίπτονται από τον ίδιο κρατικό μηχανισμό, τον οποίο τροφοδοτούν μέσω των φόρων τους. Αφετέρου, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και λοιποί αριστεροί σχηματισμοί, ΜΚΟ και  δημοσιογράφοι, δεν παραλείπουν την καθημερινή συκοφάντηση όλων όσων προσπαθούν να γεφυρώσουν αυτά τα κενά και να στηρίξουν, όσο μπορούν, τους δοκιμαζόμενους πολίτες.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν είναι εξαιρετικά «επικίνδυνη» και «επιβλαβής» για το σύνολο των Ελλήνων και των Ελληνίδων διότι:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-stigmh-pou-h-sugkubernhsh-tou-mnhmoniou-stelechwnei-ta-hot-spot-ths-chw#ixzz42UY2TyzY

Exit mobile version