Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή είχε αποκαλύψει την συμφωνία Τσίπρα-τοκογλύφων για το αριστερό μνημόνιο πολύ πριν τις εκλογές και το δημοψήφισμα

Η Χρυσή Αυγή είχε αποκαλύψει την συμφωνία Τσίπρα-τοκογλύφων για το αριστερό μνημόνιο πολύ πριν τις εκλογές και το δημοψήφισμα

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Παπαχελά (the voice of America…) και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ παραχώρησε η πρώην πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αξίζει να απομονώσουμε και να αναλύσουμε ορισμένα σημεία της συνεντεύξεως τα οποία έχουν ιδιαίτερο (ιστορικό πλέον) ενδιαφέρον. 

«O Τσίπρας είχε εξ’ αρχής σχέδιο για συμφωνία με τους δανειστές»,  «είμαι πεπεισμένη πως ο Αλέξης Τσίπρας ενδεχομένως και πριν τις εκλογές είχε συμφωνήσει με τους δανειστές», «Ο Τσίπρας έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρξει σχέδιο Β», καθώς και για το περιβόητο δημοψήφισμα σημείωσε το εξής σημαντικό: «η ατμόσφαιρα μέσα στο Μαξίμου ήταν πένθιμη και υπήρχε μια κατηφής ομήγυρη γύρω από το τραπέζι των συσκέψεων». 

Όλα τα παραπάνω είναι η απτή απόδειξη ότι η παρούσα συγκυβέρνηση εξαπάτησε προκλητικά τον ελληνικό λαό χρησιμοποιώντας αντιμνημονιακό μανδύα, εύηχα αντιμνημονιακά συνθήματα, υποκριτικές καταγγελίες προς τους δανειστές τοκογλύφους και οχετό ψεύτικων προεκλογικών δεσμεύσεων με σκοπό να ανέλθουν στην εξουσία και να συνεχίσουν την ίδια αισχρή και καταστροφική πολιτική των προκατόχων τους. Ξεκάθαρα και κατηγορηματικά κοινοί απατεώνες της λαϊκής ετυμηγορίας λοιπόν!

Το σημείο στο οποίο οφείλουμε να σταθούμε, να αναλογιστούμε και να σταθμίσουμε αναλόγως είναι ότι ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή επαληθεύτηκε πλήρως σε όλες τις προβλέψεις του αναφορικά με την στάση και τις διαθέσεις της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανελ. Σε κάθε ευκαιρία, οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των εθνικιστών περιείχαν σαφείς εκτιμήσεις για όλα τα δραματικά που ακολούθησαν, σε μία περίοδο μάλιστα εν πολλοίς “ανύποπτη” καθώς η πλειονότητα των πολιτών είχε πειστεί (καλύτερα παραπλανηθεί) περί του αντιμνημονιακού χαρακτήρα και της ανοιχτής αντιπαράθεσης της κυβέρνησης με ΔΝΤ και ΕΚΤ.

Η Χρυσή Αυγή ασφαλώς δεν διέθετε μαντικές ικανότητες ή υπερφυσικές δυνατότητες, παρά μόνον κοινή λογική, καταγραφή των δεδομένων και ανάλυση αυτών. Όταν επισκέπτεσαι την λίμνη του Κόμο, προσκυνάς την Αμερική στο Όστιν του Τέξας, συνομιλείς και χαριεντίζεσαι με όλους τους Ευρωπαίους δυνάστες της Ελλάδος, αποθεώνεις την τρόικα και έχεις τα χρήματα σου στα πιό εχθρικά για τον Ελληνισμό τραπεζικά ιδρύματα του πλανήτη, τότε σίγουρα δεν πολεμάς το μνημόνιο, αλλά εξαπατάς τον κόσμο και τους απλούς πολίτες οι οποίοι απεγνωσμένα επιδιώκουν να απαλλαγούν απο τα δεσμά των μνημονίων.

Παραθέτουμε μερικές ενδεικτικές τοποθετήσεις του εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής απο την περίοδο της δήθεν διαπραγμάτευσης και του τραγικού (ως προς τον χειρισμό) δημοψηφίσματος στο οποίο μετατράπηκε το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων στο πιο προδοτικό ναι απο τον ανεκδιήγητο Τσίπρα και τους συν αυτώ.

7 Μαΐου 2015

21 Μαΐου 2015

 

Η Χρυσή Αυγή εμμένει στα πιστεύω της και παραμένει το μοναδικό οχυρό εθνικής αντίστασης στα σκοτεινά σχέδια αφελληνισμού της Ελλάδος. Παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται σε πολυδιάστατο επίπεδο τα σχέδια των ξένων επικυρίαρχων και των Ελλαδιτών εγκαθέτων τους.

Υ.Γ.1.: Η Κωνσταντοπούλου εφόσον έβλεπε την κυβίστηση Τσίπρα από το 2014, γιατί κατέβηκε μαζί του στις εκλογές του 2015;

Υ.Γ.2.: Kαμμία εμπιστοσύνη στους πολιτικάντηδες που έχουν αναγάγει την κωλοτούμπα σε πεδίο εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-eiche-apokalupsei-thn-sumfwnia-tsipra-tokoglufwn-gia-to-arist#ixzz42VWtfDTl

Exit mobile version