Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτά που ξέχασαν οι μπολσεβίκοι: Όταν ο Σουλτς απέβαλε ευρωβουλευτή του ΚΚΕ – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ανάμεσα στους τουρκοπροσκυνημένους του «συνταγματικού τόξου» που έσπευσαν να συνταχθούν με την απαράδεκτη στάση του ανθέλληνα Σουλτς ήταν και οι εγχώριοι καπιταλιστές του ΚΚΕ. Στην πατσαβουροφυλλάδα του «(Β)Ριζοσπάστη» διαβάζουμε, συν τοις άλλοις, τα εξής για το θέμα αυτό: «Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα καταγγέλλει το ρατσιστικό παραλήρημα του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή σε βάρος του τουρκικού λαού, υπογραμμίζοντας: “Αυτό, όπως και σειρά άλλων προκλητικών και αποκρουστικών δηλώσεων αυτών των ημερών του εγκληματικού ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, είναι ενταγμένο στους ανταγωνισμούς των αστικών τάξεων των δύο χωρών και ρίχνει νερό στο μύλο της τουρκικής προκλητικότητας. Αυτοί είναι οι φασίστες και η ναζιστική ιδεολογία τους, που στάζουν το ρατσιστικό δηλητήριο, καλλιεργούν το φυλετικό μίσος και τον εθνικισμό για να σπέρνουν διαιρέσεις ανάμεσα στους λαούς και να διαιωνίζεται η εξουσία του κεφαλαίου. Ο λαός μας να τους απομονώσει παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά, να μην τους αφήσει τόπο να σταθούν, αυτούς, τη σάπια ιδεολογία τους και το βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν”».

Προφανώς στο ΚΚΕ, μιας και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον Ελληνικό Λαό, τους αγώνες του, τις παραδόσεις του, τα ήθη και τα έθιμά του, είναι αναμενόμενο να μην γνωρίζουν την ρήση «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Έχουν το θράσος, την αναίδεια και κυρίως τη δουλική συμπεριφορά πεινασμένου σκύλου, να επιχαίρουν για την λογοκριτική στάση του Σουλτς, όταν υπάρχει προηγούμενο ίδιο περιστατικό ανάμεσα στο ΚΚΕ και τον Σουλτς.  Ένα περιστατικό, βεβαίως, το οποίο διαλύει και το άλλο παραμύθι, περί «θλιβερής πρωτιάς της Ελλάδος» στην αποπομπή ευρωβουλευτή από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Συγκεκριμένα, στις 14 Νοεμβρίου 2014 ο Σουλτς είχε θεωρήσει ως «ταραξία» τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Παπαδάκη και του είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την αίθουσα, για ένα τυπικό θέμα για το οποίο είχαν διαφωνία. Αυτό, λοιπόν, για το οποίο διαμαρτύρονταν τότε στο ΚΚΕ, το να αποβάλλει δηλαδή ο Σουλτς έναν ευρωβουλευτή επειδή διαφώνησε μαζί του, τώρα το χρησιμοποιούν για να συνταχθούν με αυτόν τον λακέ της σοσιαλδημοκρατίας, σεσημασμένο ανθέλληνα και προστάτη των τουρκικών συμφερόντων. Η λέξη ντροπή θα αποδιδόταν στους ΚΚΕδες μόνο στην περίπτωση που γνώριζαν το εννοιολογικό περιεχόμενο αυτής της λέξης.

Αλλά (και) επί αυτής της έννοιας οι μπολσεβίκοι καπιταλιστές του ΚΚΕ έχουν πλήρη άγνοια, καθώς η αναισθησία αποτελεί μόνιμο σύντροφό τους στην μακρόχρονη ανθελληνική και αντεργατική πορεία τους.

Δείτε το χθεσινό ρεπορτάζ του Mega για τα γεγονότα στην Ευρωβουλή:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kke-pou-tautizetai-twra-me-ton-soults-ton-noembrio-tou-2014-eiche-diko-t#ixzz42Vxe8RuT

Exit mobile version