Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα ένα φιάσκο της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ: Εδώ θα μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες που μπήκαν στην Πατρίδα μας!

Ακόμα ένα φιάσκο της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ: Εδώ θα μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες που μπήκαν στην Πατρίδα μας!

Προ ημερών οι κυβερνώντες πέραν των πανηγυρισμών για την δήθεν αποτροπή του κλεισίματος των συνόρων που ήταν απλώς και μόνο ένα ψέμμα, όπως αποκαλύφθηκε, οι συριζοψεκασμένοι πανηγύριζαν και για τη συμφωνία επανεισδοχής λαθρομεταναστών με την Τουρκία.

Ουδείς, βεβαίως, κατάλαβε τον λόγο των πανηγυρισμών, αφού αυτή η συμφωνία υπήρχε ήδη από το 2002 και ουδέποτε εφαρμόστηκε.

Ακόμα και αυτό, όμως, δεν είναι αλήθεια, αφού η Τουρκία δεν θα δεχθεί την επαναπροώθηση στο έδαφός της προσφύγων και λαθρομεταναστών μεταναστών που βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Βολκάν Μποζκίρ.

Συγκεκριμένα, ο τούρκος υπουργός μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ανατολή», δήλωσε: «Μία συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και την Τουρκία για την επανεισδοχή προσφύγων και μεταναστών δεν αφορά εκείνους που βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά, αλλά όσους θα φθάσουν μετά την εφαρμογή της συμφωνίας».

Αυτά παθαίνει όποιος δίνει βάση και προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με τους τούρκους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-ena-fiasko-ths-sugkubernhshs-suriza-anel-edw-tha-meinoun-oloi-oi-lath#ixzz42W3ZoTDk

Exit mobile version