Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ωρολογιακή βόμβα το λαθρομεταναστευτικό – Να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις την φύλαξη των συνόρων

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής φιλοξενήθηκε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κλεισίματος του Mega, επισημαίνοντας ότι το εν λόγω κανάλι υπήρξε η ναυαρχίδα του συστήματος της διαπλοκής με βρώμικο ρόλο. Εξάλλου κανείς δεν ξεχνάει τις “Χρυσαυγειάδες” του Mega, ούτε τις κατάπτυστες δηλώσεις Πρετεντέρη το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης ότι “τρομοκράτες θα μπορούσαν να χτυπήσουν και κανά άνθρωπο!”.

Πέρα από το προφανές ενδιαφέρον για το γεγονός ότι κάποιοι εργαζόμενοι θα χάσουν την δουλειά τους, οι διαπλεκόμενοι με χρέη 250 εκατ. ευρώ ιδιοκτήτες οφείλουν να επιστρέψουν τα θαλασσοδάνεια στον ελληνικό λαό.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το ΕΣΡ, αλλά και από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών χαρακτηρίζοντάς το ως συμπαιγνία συνενόχων.

Τόνισε πως η πολιτική των Μνημονίων είναι αδιέξοδη και θα συνεχιστεί η ύφεση και η ανεργία με τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Πρόσθεσε επίσης ότι η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί, καθώς συνυπέγραψε και αυτή το αριστερό Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε πως η Ελλάδα μετατρέπεται σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών και ότι πρέπει οι Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν την φύλαξη των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων.

Η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει πρόταση Νόμου, ώστε να σταματήσουν άμεσα οι λαθρομεταναστευτικές ροές και να παταχθούν δραστικά τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stis-1950-o-archhgos-ths-chrushs-aughs-sto-deltio-eidhsewn-tou-kontra-chann#ixzz42XLaMFT0

Exit mobile version