Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλεφτοπασόκ σε ρόλο… Αρτέμη Μάτσα: «Ευχαριστούμε φον Σουλτς»!

Κλεφτοπασόκ σε ρόλο... Αρτέμη Μάτσα: «Ευχαριστούμε φον Σουλτς»!

Μετά από δεκαετίες σκανδάλων και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος για τα οποία παραμένει ατιμώρητη, η εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ που έσυρε την Ελλάδα στα Μνημόνια επανεμφανίστηκε σε ρόλο… εθνικού χαφιέ: μέσω ανακοίνωσης το κλεφτοΠΑΣΟΚ συνεχάρη τον ανθέλληνα Μ. Σουλτς διότι απέβαλε τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ε. Συναδινό από την ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση των αποδεκτών των γερμανικών μιζών, για να εξάγει κάθε συμπατριώτης μας τα συμπεράσματά του:

«Ευχαριστούμε Μάρτιν Σουλτς. Δύο μόλις ημέρες μετά την σύνοδο κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, τα αποτελέσματα της οποίας έθεσαν υπό συζήτηση ακόμα και θεμελιακές Ευρωπαϊκές αξίες και αρχές, η σημερινή απόφαση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ.Μάρτιν Σουλτς να αποβάλει από την αίθουσα τον Χρυσαυγίτη Συναδινό αποδεικνύει ότι τα ανακλαστικά της Ευρώπης των αξιών δεν έχουν πλήρως απενεργοποιηθεί.

Στη δική μας Βουλή η ανοχή που επιδεικνύεται στη συστηματική αντιδημοκρατική πρακτική της Χρυσής Αυγής, δίνει φωνή και δημόσιο λόγο στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Ο νεοναζισμός, όμως, δεν «συνηθίζεται», δεν μπορεί να είναι ανεκτός και να έχει θέση στη δημόσια σφαίρα. Η ρητορική του μίσους, ειδικά όταν φορά τον απατηλό μανδύα του πολιτικού λόγου, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει αναπάντητη. Ούτε στο Στρασβούργο, ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά».

Τόσα χρόνια, ο Ελληνικός Λαός ήξερε τους πασόκους ως κλέφτες, τώρα τους γνωρίζει και ως χαφιέδες και μάλιστα δίχως κουκούλα. Λέτε η κατάπτυστη ανακοίνωση της εγκληματικής συμμορίας της Χαρ. Τρικούπη να είναι προάγγελος νέων γερμανικών μιζών;

Όσο για το σύνθημα με το οποίο κλείνει η ανακοίνωση-μνημείο δοσιλογισμού, τι να πει κανείς. Γελάει ακόμα και η μούμια του Ανδρέα! Διαβεβαιώνουμε πάντως τους θλιβερούς πασόκους πως με Χρυσή Αυγή στην εξουσία, οι κλέφτες θα οδηγηθούν στη φυλακή και δεν τους σώζει κανένας Σουλτς. Μάταια λοιπόν τον ευχαριστούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pasok-se-rolo-artemh-matsa-eucharistoume-fon-soults#ixzz42YFysyli

Exit mobile version