Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γελοιότητες «διασημοτήτων»: Φωτογραφήθηκαν σαν πρόσφυγες για λογαριασμό life style περιοδικού

Η καθεστωτική προπαγάνδα για την συναισθηματική φόρτιση των Ελλήνων, προκειμένου να αποδεχθούν όσο το δυνατόν πιο εύκολα την παράνομη έλευση χιλιάδων ανθρώπων στην Χώρα μας κάτω από τον μανδύα του «προσφυγικού», περνάει μέσα και από την χρησιμοποίηση διαφόρων «επωνύμων», με την ελπίδα πως όσο να ΄ναι όλο και κάποιοι «θα τσιμπήσουν» από τα λεγόμενά τους.

Έτσι, λοιπόν, ένα «life style» περιοδικό μπήκε κι αυτό στον ρυθμό της… προσφυγομανίας, έχοντας στο εξώφυλλο του κάποιες «διασημότητες», οι οποίες «ντύθηκαν πρόσφυγες για να βοηθήσουν», όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο διαδίκτυο, ενώ μάλιστα δηλώνουν με στόμφο ότι «Είμαστε όλοι πρόσφυγες». Η επιχειρηματολογία των «διασήμων» είναι τόσο ρηχή όσο και ανιαρά δομημένη, ακριβώς γιατί πατάει πάνω στα γνωστά «κλισέ» του ψευτοανθρωπισμού, ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα, πολύ περισσότερο μάλιστα με τον αληθινό ανθρωπισμό.

Ως εκ τούτου, είναι ανάξια σχολιασμού. Με δεδομένο, όμως, ότι βρισκόμαστε στην περίοδο των Αποκριών θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι η αμφίεσή τους ως «πρόσφυγες» είναι αρκετά πρωτότυπη όσο και πετυχημένη.

Θα παραστήσουν κάτι το οποίο δεν ήταν ποτέ στη ζωή τους, θα κερδίσουν (κι άλλη) δημοσιότητα και μετά θα πάνε στα σπίτια τους, στα οποία βεβαίως δεν θα τους περιμένει κανένας «πρόσφυγας» για να συγκατοικήσουν. Κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι για τα «κορόιδα» που θα συγκινηθούν βλέποντας την καραστημένη (και κραγμένη) φωτογράφηση του «life style». Αυτοί θα πρέπει να μείνουν μαζί με τους «πρόσφυγες» και όχι οι παριστάνοντες τους «αλληλέγγυους».

Όσοι όμως αντιδρούν στην μετατροπή της περιοχή τους, της πόλης τους, της Πατρίδας τους σε αποθήκη ψυχών θα στιγματιστούν ως «ρατσιστές» από τους «διάσημους», οι οποίοι προφανώς και δεν έχουν έρθει ποτέ σε πραγματική και ουσιαστική επαφή με αυτούς για τους οποίους υποτίθεται ότι νοιάζονται.

Ήδη το «κράξιμο» στο διαδίκτυο για τα «μοντέλα» που παριστάνουν τους «πρόσφυγες» (όπως αύριο θα μπορούσαν να παριστάνουν τα κοτόπουλα) «πάει σύννεφο», χωρίς να κάνουν κάτι απλό, αληθινό και ειλικρινά αλληλέγγυο. Να τους πάρουν, δηλαδή, στα σπίτια τους.

Για να τελειώνουμε, λοιπόν, μ΄αυτήν την προπαγανδιστική αθλιότητα, άλλο να φωτογραφίζομαι σαν πρόσφυγας για «να σκοτώσω» την ώρα μου και να κάνω «το κομμάτι μου» και άλλο να ζω σαν πρόσφυγας, πολύ περισσότερο μάλιστα να είμαι πρόσφυγας. Και τελειώνοντας, αφού είναι τόσο πονόψυχοι και φιλάνθρωποι, να μας πουν πόσες ανάλογες ενέργειες έκαναν μέχρι τώρα, όλα αυτά τα χρόνια για τους άστεγους Έλληνες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Κατά τ΄άλλα, δικαιολογούνται λόγω της περιόδου των Αποκριών. Του χρόνου ας σκεφτούν κάτι λιγότερο υποκριτικό και ψεύτικο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/geloiothtes-diashmothtwn.-fwtografhthhkan-san-prosfuges-gia-logariasmo-life#ixzz42apKZi4N

Exit mobile version