Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς τέλος τα ρουσφέτια του Σύριζα: Πριν τον διορισμό του Καρανίκα είχαν βολέψει και την αδερφή του, θαυμάστρια του τρομοκράτη Θεοφίλου!

Χωρίς τέλος τα ρουσφέτια του Σύριζα: Πριν τον διορισμό του Καρανίκα είχαν βολέψει και την αδερφή του, θαυμάστρια του τρομοκράτη Θεοφίλου!

Είσαι θαυμάστρια τρομοκράτη και αδερφή του θαυμαστή της Μενεγάκη – αρνητή στράτευσης ΚαρανίκαΠροσλαμβάνεσαι σε θέση γραμματέα και μάλιστα χωρίς αντικείμενο εργασίας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» η Ξανθίππη Καρανίκα επιλέχτηκε από τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΘ και νυν γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιάννη Παντή, όταν εκείνος για τις νέες αρμοδιότητές του αναζητούσε γραμματέα στο λιμάνι.

Αυτό συνέβη τον περασμένο Μάιο και λίγο μετά ο Παντής αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ΟΛΘ. Α.Ε, μία θέση που παραμένει άδεια μέχρι και σήμερα καθώς τοποθετήθηκε στη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Παιδείας.

Και μπορεί ο Γιάννης Παντής να εγκατέλειψε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την Αθήνα, όμως η κυρία Καρανίκα, που στις βουλευτικές εκλογές τον Μάιο του 2012 είχε εκλέγει βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει στη θέση της γραμματέως του προέδρου. Προσλήφθηκε μέσω εργολαβίας, αφού προσλήψεις στην ΟΛΘ δεν γίνονται στο πλαίσιο των λεγόμενων «εργολαβικών προσλήψεων βοηθητικών εργασιών».

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώην βουλευτίνα για μέρα του Σύριζα, τον Αύγουστο του 2012 υπερασπίζονταν δημόσια τον ληστοτρομοκράτη της Πάρου που είχε συλληφθεί για την δολοφονία του 50χρονου βιοπαλαιστή Δημήτρη Μίχα.

Μάλιστα η κ. Καρανίκα απειλούσε χρήστες του διαδικτύου ότι θα τους στείλει στον εισαγγελέα για προώθηση βίας, επειδή ανακινούσαν την είδηση της συλλήψεως του δράστη. Όσο για την δολοφονία του 50χρονου ταξιτζή, έγραφε ότι ο Θεοφίλου έχει «ελαφρυντικά» γιατί σε περίπτωση εμφυλίου θα σκότωνε φασίστες κάτι το οποίο είναι αποδεκτό σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Για την ιστορία ο Τάσος Θεοφίλου καταδικάστηκε με πολλά ελαφρυντικά και εκτίει την ποινή του στις φυλακές.

Διαβάστε επίσης: Συριζαίος ο δολοφόνος του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο

Συνελήφθη στον Βόλο η αδερφή του συριζαίου “δολοφόνου της Πάρου” για υπόθεση τρομοκρατίας

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Δεν ανήκει σε εγκληματική οργάνωση ο δολοφόνος της Πάρου!

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τα θύματα της αριστερής τρομοκρατίας!

Ο διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prin-ton-diorismo-tou-thaumasth-ths-menegakh-karanika-eichan-bolepsei-kai-t#ixzz42dA0lPfy

Exit mobile version