Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ντύθηκαν πρόσφυγες οι διασημότητες, συμμετέχοντες και αυτοί στο θέατρο του παραλόγου με σκοπό να δημιουργήσουν ενοχές στους Έλληνες. Θέλουν να τους αναγκάσουν να δεχτούν αδιαμαρτύρητα το βιολογικό θάνατο που τους περιμένει. Πούλησαν ανέξοδα τον ανθρωπισμό τους ξέροντας ότι θα κερδίσουν ακόμη περισσότερη προβολή και την συμπάθεια, αλλά δεν φιλοξενούν πρόσφυγες και μετανάστες στις βίλλες και τις επαύλεις τους, που διαμένουν με ασφάλεια και πολυτέλεια. Ανθρωπάκια που κρύβονται πίσω από την μόδα του ανθρωπιστή. Καρναβάλια που θέλουν να συγκινήσουν. Εμετός η όλη κατάσταση και η κοινωνία σε πλήρη παραλογισμό, κανείς δεν βλέπει το σκότος που έρχεται από παντού.

Θ.Ξ.

Ανακοίνωση Ελληνικής Αυγής για την Αττική για τα χθεσινά συμβάντα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Τόνοι από ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης από τους αλληλέγγυους ελληνόφωνους. Χιλιάδες σκηνές “βουτηγμένες” από τον Ελληνικό Στρατό. Χιλιάδες κουβέρτες και στρώματα από την περιουσία των Ενόπλων δυνάμεων. Εκατοντάδες “βουτηγμένες” χημικές τουαλέτες, πληρωμένες από τον Έλληνα πολίτη. Εκατοντάδες προκάτ πολυτελέστατες κατασκευές, όταν στους σεισμοπαθείς, πλημμυροπαθείς ή κατεστραμμένους από πυρκαγιές, Έλληνες, δίνανε μερικά σκουριασμένα κοντέινερ, χωρίς ρεύμα, νερό, θέρμανση ή ακόμα και ίντερνετ. Τόνοι φαρμάκων (που όταν χρειάστηκε ο Έλληνας ασθενής, του ζητούσαν δεκάδες ευρώ για να του τα χορηγήσουν). Δωρεάν “κρουαζιέρες” σε όλη την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας για να πάει στο χωριό ή στο νησί του, χρειάζεται εκατοντάδες ευρώ για την μετακίνηση. Την ίδια στιγμή που Έλληνας γονιός δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει μία μπανάνα για το μικρό παιδί του, αυτοί ταΐζουν τους λαθρομετανάστες καθημερινά με όλα τα απαραίτητα βιταμινούχα τρόφιμα ή φρούτα. Από αυτό το “μισό εκατομμύριο” γεύματα την ημέρα για αυτούς που εισέβαλαν ακάλεστοι στην Πατρίδα μας, δεν περισσεύουνε ούτε 20.000 χιλιάδες γεύματα για τους Έλληνες. Η αλληλεγγύη τους μεταφράζεται σε υποκρισία και ρατσισμό κατά των Ελλήνων εξαθλιωμένων από τα μνημόνια. Οι Έλληνες Εθνικιστές που αντιστέκονται, θα έχουν τουλάχιστον την συνείδηση τους καθαρή και θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να αφήσουμε μία έστω λίγο ισάξια κληρονομιά όπως οι πρόγονοι μας, αλλά τουλάχιστον θα νιώθουμε την αληθινή περηφάνια των Ελλήνων που πάλεψαν με όποιο αποτέλεσμα. Εμάς τα παιδιά μας θα μας τιμήσουν και θα μιλάνε περήφανα για τους γονείς τους για εσάς αλληλέγγυοι ανθρωπιστές-υποκριτές απλά τα παιδιά σας θα σας κοστολογούν με δολάρια και θα θλίβονται για σας, όταν θα μείνουν χωρίς Πατρίδα.

Σπυρίδων Μ.

Η κυβέρνηση της ανωμαλίας: Ανοίγει «παράθυρο» για υιοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια! 

Η παλικαρίσια στάση του Στρατηγού Συναδινού στο ευρωκοινοβούλιο χαρακτηρίζει τους πραγματικούς Έλληνες. Επίσης, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή  αγωνίζεται υπέρ των Ελλήνων και δεν την πτοούν οι συνέπειες. Η Ελλάδα σάς οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Α. Ε.
Πανεπιστημιακός

Γελοιότητες «διασημοτήτων»: Φωτογραφήθηκαν σαν πρόσφυγες για λογαριασμό life style περιοδικού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-12-martiou-2016#ixzz42e1v1Sfd

Exit mobile version