Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα σεξουαλική επίθεση “πρόσφυγα” σε πισίνα στην Αυστρία – Θύματα μια μητέρα και το 4χρονο (!) αγοράκι της

Νέα σεξουαλική επίθεση “πρόσφυγα” σε πισίνα στην Αυστρία - Θύματα μια μητέρα και το 4χρονο (!) αγοράκι της

Άλλο ένα δείγμα “ευγνωμοσύνης” από “πρόσφυγα” καταγράφηκε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αυστρία.

Μετά τον βιασμό ενός 10χρονου αγοριού από ιρακινό “πρόσφυγα” τον περασμένο μήνα σε πισίνα της Βιέννης, τώρα μια 37χρονη μητέρα και το 4 ετών αγοράκι της αποτελούν θύματα ενός “μετανάστη”, ο οποίος επιχείρησε να τους κακοποιήσει σεξουαλικά σε πισίνα της πόλης Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Η γυναίκα κολυμπούσε με τον γιο της στην πισίνα της πόλης την περασμένη Κυριακή, όταν ένας άντρας, που μετά βίας μιλούσε γερμανικά, την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί.

Η εφημερίδα Kurier γράφει ότι τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν η γυναίκα απέρριψε τις “προτάσεις” που τις έκανε. Τότε ο άντρας, τον οποίο η αστυνομία περιγράφει ως μελαχρινό με σκούρα μάτια και περίπου στα 50 έτη, δυνατό και γυμνασμένο, πήδηξε μέσα στην παιδική πισίνα, όπου έπαιζε το τετράχρονο αγόρι και το άρπαξε! Έβαλε το παιδί στους ώμους του και άρχισε να τρέχει προς μια “σπηλιά” που έχει το πάρκο με τις πισίνες, πίσω από έναν τεχνητό καταρράκτη.

Η πανικόβλητη μητέρα άρχισε να τρέχει ξωπίσω τους και τους βρήκε μέσα στην “σπηλιά”, χωρίς ευτυχώς ο άντρας να έχει προλάβει να πειράξει το παιδί. Τότε, όμως, εκείνος την άρπαξε και άρχισε να την θωπεύει, βάζοντας τα χέρια του μέσα στο μαγιό της, στα γεννητικά της όργανα και στο στήθος της. Ευτυχώς τελικά κατόρθωσε να αποδράσει με το παιδί της, ενώ ο ανώμαλος δράστης εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα, η οποία έχει υποστεί σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία την επόμενη της επίθεσης, ενώ διερευνάται διεξοδικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Φυσικά, τέτοιες ειδήσεις περνούν στα “ψιλά” της ενημέρωσης για ευνόητους λόγους. Η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, οι οποίοι βαφτίζονται όλοι χωρίς καμιά εξαίρεση “πρόσφυγες”, είναι αναμενόμενο να φέρει στην Ευρώπη, εκτός από τους πραγματικούς πρόσφυγες, και αδίστακτους τύπους, οι οποίοι είναι τζιχαντιστές, δολοφόνοι, βιαστές και κλέφτες.

Η επιβαλλόμενη “πολιτική ορθότητα”, όμως, με την ανεκδιήγητη τακτική του “είμαστε όλοι πρόσφυγες” βάζει στον ίδιο παρονομαστή όλους, όσοι εισέρχονται παράνομα στην Ευρώπη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-sejoualikh-epithesh-prosfuga-se-pisina-sthn-austria.-thumata-mia-mhtera#ixzz42jc3ha9Z

Exit mobile version