Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Τις πολιτικές θέσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου παρουσίασε η ιστοσελίδα “Παραπολιτικά”.

Με τη φράση «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω» ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος εισηγείται την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του ανθρωπιστικού χάους που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες εμμένοντας εξ΄ αρχής στη θέση ότι η εμπλοκή του θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη χώρα μας.

«Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα κανείς δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα που έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο hot spot» σημειώνει αναδεικνύοντας μια ακόμη πτυχή του προβλήματος ότι η πλειονότητα αυτών που εισέρχονται κυκλοφορούν με πλαστά στοιχεία και ταξιδιωτικά έγγραφα. «Δεν είναι και το τέλος του κόσμου αν θα βγούμε από τη Σένγκεν. Έτσι θα αποφύγουμε και τις ροές αφού πρόσφυγες και μετανάστες θα κατευθυνθούν σε χώρες που διέπονται από τη συνθήκη αυτή» λέει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10 Φεβρουαρίου η Χρυσή Αυγή εναντιώθηκε στην παρουσία του ΝΑΤΟ αναφέροντας ότι «χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ που διαπράττουν ή έχουν διαπράξει πάμπολλες παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, παραβιάσεις όπως η επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999, η εισβολή στο Αφγανιστάν το 2001 και του Ιράκ το 2003, η αναγνώριση της κρατικής υπόστασης του Κοσσυφοπεδίου το 2008, αξιολογούν και τολμούν να κρίνουν τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία και την Κριμαία».

Οι ίδιοι άνθρωποι συνεχίζει η Χρυσή Αυγή «που ήθελαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι τα συμφέροντα ασφαλείας της Ελλάδας διακυβεύονταν στο μακρινό Αφγανιστάν και έστελναν στρατιωτικό προσωπικό να τα υπερασπιστεί, αρνούνται το δικαίωμα στην Ρωσία να ασκήσει τα συμφέροντα ασφαλείας της στο άμεσο περιβάλλον της. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι πολιτικοί που αναγνώρισαν την μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου ενάντια στην βούληση της νόμιμης σερβικής κεντρικής κυβέρνησης, αρνήθηκαν στον λαό της Κριμαίας την βούληση του, που εκφράστηκε μέσω δημοψηφίσματος, να ενταχθεί στην Ρωσική Συνομοσπονδία, κατηγορώντας τον ότι κάτι τέτοιο αντίκειται στο Διεθνές Δίκαιο».

Όσον αφορά στην τραγική οικονομική κατάσταση ο κ. Μιχαλολιάκος εμμένει στην πρόταση του για λογιστικό έλεγχο και καταγγελία του Χρέους βάσει του Διεθνούς Δικαίου αναφέροντας: «δεν θεωρώ προδοτικό το σχέδιο εξόδου από το ευρώ και τη δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος από τη στιγμή που αποδεδειγμένα η εφαρμογή των Μνημονίων καθίσταται ανεφάρμοστη και οδηγεί σε κοινωνική εξόντωση».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sta-parapolitika-theloume-thn-patrida-mas-pisw#ixzz42jeSYl2q

Exit mobile version