Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με προκηρύξεις στα αραβικά, τα φαρσί και τα παστούν (!) η ανθελληνική κυβέρνηση ικετεύει τους λαθρομετανάστες να φύγουν από την Ειδομένη για τα “hot spots”

Με προκηρύξεις στα αραβικά, τα φαρσί και τα παστούν (!) η ανθελληνική κυβέρνηση ικετεύει τους λαθρομετανάστες να φύγουν από την Ειδομένη για τα “hot spots”

Σε επαίτες των λαθρομεταναστών κατάντησαν οι ανθέλληνες κυβερνώντες, αφού προκάλεσαν το χάος του “προσφυγικού” που αδυνατούν τώρα να διαχειριστούν.

Με εκατοντάδες χιλιάδες εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας η ανίκανη και ανθελληνική κυβέρνηση προσπαθεί μάταια να διαχειριστεί την ανθρωπιστική κρίση, για την οποία φέρει ακέραια ευθύνη.

Έτσι, από χθες μπήκε σε εφαρμογή το… μεγαλόπνοο σχέδιο Τόσκα με το οποίο μοιράζονται προκηρύξεις στους λαθρομετανάστες γραμμένες σε τρεις γλώσσες -στα αραβικά, τα φαρσί και τα παστούν– με τις οποίες τους παρακαλούν να αδειάσουν την Ειδομένη.

Ως αντάλλαγμα τους προσφέρουν διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και λοιπές υπηρεσίες στα πολυτελή “hot spot” της επικράτειας.

Τα εν λόγω έγγραφα γράφουν χαρακτηριστικά: “Σας ενημερώνουμε ότι τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ έχουν κλείσει. Η Ελλάδα θα σας παράσχει διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.λπ., όπως και δομές φιλοξενίας.

Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε για τη συνεργασία σας με τις ελληνικές αρχές, προκειμένου να μεταφερθείτε στους εν λόγω χώρους φιλοξενίας”.

Το να σκεφτούν να φυλάξουν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας και να πατάξουν τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών ούτε λόγος να γίνεται… Αιδώς Αργείοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-prokhrujeis-sta-arabika-ta-farsi-kai-ta-pastoun-h-elladikh-kubernhsh-par#ixzz42m8Z5jNI

Exit mobile version