Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξέφραγο αμπέλι: Ανενόχλητοι οι τζιχαντιστές κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη

Ξέφραγο αμπέλι: Ανενόχλητοι οι τζιχαντιστές κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη

Mε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και τον εν Ελλάδι ψευτοανθρωπισμό ολοένα αυξάνονται οι συλλήψεις ακραίων τρομοκρατικών στοιχείων ανά την Ευρώπη.

Η πρόσφατη σύλληψη του Καρλίτο Μπριγκάντε προστίθεται στην λίστα των τζιχαντιστών που δρουν ανενόχλητοι κάτω από τον μανδύα του “προσφυγικού”. Συγκεκριμένα, συνελήφθη στην Ρώμη, σε ειδική επιχείρηση των καραμπινιέρων, ο Καρλίτο Μπριγκάντε, 41 ετών, από τους γνωστότερους καταζητούμενους των Σκοπίων. Από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ιταλικές αρχές εκτιμούν ότι ο Μπριγκάντε είχε στρατολογηθεί από τον Isis. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπριγκάντε ήταν πρώην μέλος του UCK και οι καραμπινιέροι θεωρούν ότι ετοιμαζόταν να μεταβεί στο Ιράκ για να πραγματοποιήσει μία, τουλάχιστον, τρομοκρατική επίθεση.

Παράλληλα με τον Μπριγκάντε καταζητείται και ο Τυνήσιος Φιράς Μπαρχούμι, 29 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο Ιράκ. Στη Ρώμη συνελήφθη και ο Αμπντουλά Κουρτίσι, 26 ετών, με διαβατήριο των Σκοπίων, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή πλαστών εγγράφων.

Το πραγματικό όνομα του Καρλίτο Μπριγκάντε είναι Βούλνετ Μακελάρα και έχει καταδικασθεί, μεταξύ των άλλων, στο παρελθόν, και για δουλεμπόριο. Σε ένα από τα μηνύματα που ο Τυνήσιος Μπαρχούμι έστειλε στον Μπριγκάντε από το Ιράκ είχε γράψει: «παίρνω ένα αυτοκίνητο με εκρηκτικό για να πραγματοποιήσω επιχείρηση κατά των άπιστων».

Τα σύνορα της Ελλάδας είναι διάτρητα αφήνοντας ακραία στοιχεία του UCK και του Isis να αλωνίζουν στην χώρα μας. Το τραγικότερο όλων είναι πως τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους και στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού αρνούνται κάποιοι να δουν την πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-thn-politikh-twn-anoichtwn-sunorwn-kai-ton-en-elladi-pseutoanthrwpismo-o#ixzz42n05e6ro

Exit mobile version