Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τούρκοι απειλούν μέσα από τις εφημερίδες τους: Τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες ετοιμάζονται για απόβαση στην Ελλάδα!

Οι τούρκοι απειλούν μέσα από τις εφημερίδες τους: Τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες ετοιμάζονται για απόβαση στην Ελλάδα!

Στα τρία εκατομμύρια φτάνει ο αριθμός των λαθρομεταναστών, που περιμένουν στην Τουρκία για να περάσουν στα ελληνικά νησιά. Πολλοί από αυτούς είναι συνωστισμένοι απέναντι από τη Χίο, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τους διακινητές που έχουν πληρώσει.

Τι πρόκειται να συμβεί; Θυμίζουμε την δήλωση του τούρκου υπουργού εσωτερικών ότι η όποια συμφωνία για επιστροφή λαθρομεταναστών από την Ελλάδα στην Τουρκία θα αφορά μονάχα όσους εισέλθουν μετά την υπογραφή της συμφωνίας και όχι όσους βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Η Τουρκία αναμένεται εν όψει της υπογραφής της συγκεκριμένης συμφωνίας, την οποία έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τηρήσει, να «ανοίξει» την «κάνουλα» στέλνοντας όσους περισσότερους μπορεί αυτό το διάστημα. Έτσι θα εκβιάσει την Ε.Ε. να αποδεχτεί τα παράλογα αιτήματά της και παράλληλα θα στείλει στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα παραμείνουν εδώ εγκλωβισμένοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkoi-apeiloun-mesa-apo-tis-efhmerides-tous-tria-ekatommuria-lathromet#ixzz42nLKnDOi

Exit mobile version