Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Πριν λίγο καιρό έκλεισα τα 18 μου χρόνια και πηγαίνω τρίτη λυκείου. Σε περίπου δυο μήνες θα εξεταστώ πανελλαδικά με στόχο να περάσω σε κάποιο πανεπιστήμιο ή σχολή. Όμως όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στη Ελλάδα μας μου εχει δημιουργήσει κάποιες αμφισβητήσεις για την πολιτική σκηνή της χώρας μας. Έχω μισήσει όλα τα κόμματα εκτός φυσικά από τη Χρυσή Αυγή. Πιστεύω πως όλοι είναι κλέφτες και ψεύτες. Θα αναφερθώ συγκεκριμένα στην  αριστερά του Τσίπρα Καμένου. Θα τους χαρακτήριζα τους  μεγαλύτερους προδότες και ψεύτες πολιτικούς της Ελλάδας. Γέλασαν τον ελληνικό λαό και για κάποιο όμως ανεξήγητο λόγο οι Έλληνες τους ξαναψήφισαν . Για έμενα είναι εβραιομασώνοι και σιωνιστές και έχουν ως στόχο να μας κάνουν ένα με όλους αυτούς τους λαθραίους και να εξαθλιώσουν τους Έλληνες.  Επίσης  βλέπω ακόμη ότι πολεμάνε ασύστολα και την ορθοδοξία μας αλλά και το κόμμα σας. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που πρέπει να βασιστούμε εμείς  οι νέοι γιατί είστε οι μόνοι πατριώτες σε αυτήν την χώρα. Μου έχετε κεντρίσει το ενδιαφέρον με την πολιτική σας θέση. Η Ελλάδα μας  ανήκει και δεν ξεπουλιέται. Εγώ όπως και μερικοί ακόμη φίλοι μου σας πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε εσάς. Συνεχίστε να πολεμάτε τους γελοίους συριζαίους και νεοδημοκράτες και γενικά όλους αυτούς του πουλημένους. Σας εύχομαι να βγείτε κυβέρνηση και να φύγουμε επιτέλους από αυτήν τη βρώμικη ζωή που μας χάρισαν όλα αυτά τα χρόνια οι προδότες της μεταπολίτευσης.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Κ.Π.

Με όπλα στα χέρια έκαναν πορεία οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος – ΒΙΝΤΕΟ

Βλέπουμε πόσο γρήγορα ξέφτισαν οι κόκκινες γραμμές που ξεστόμιζαν τόσο οι κυβερνώντες αλλά και οι συγκυβερνώντες που στηρίζουν ουσιαστικά την εξοντωτική για του Έλληνες  πολιτική των μνημονίων αλλά και τις ενέργειες στο λαθρομεταναστευτικό.  Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. που είναι ένας νέος πολιτικός, και γόνος μεγαλοαστικής πολιτικής οικογένειας, με αμερικάνικη παιδεία, για το πρόγραμμα της ΝΔ, από το βήμα του φόρουμ για την Κοινωνική Ασφάλιση στο ΕΒΕΑ, το φτιάχνουν προοδευτικοί κεντρώοι και κεντροαριστεροί. Έτσι εννοούν το πετσόκομμα για ακόμη μια φορά των μισθών και συντάξεων και το οικονομικό μαρασμό της χώρας μιας και η υπερφορολόγηση ουδέποτε έλυσε προβλήματα αλλά αντίθετα τα διόγκωσε φέρνοντας πείνα και δυστυχία. Άεργοι ανεπάγγελτοι, ημιμαθείς αποτελούν το κορμό των σοφών που θέλουν να βγάλουν την Ελλάδα από το βάλτο που την έβαλαν οι προκάτοχοι τους που σε πλείστε περιπτώσεις είναι οι παππούδες τους και οι πατεράδες τους.

Ας ανοίξει τα μάτια του ο ελληνικός λαός και να συνστρατευθεί με το μοναδικό κόμμα που προήλθε από το λαό, για το λαό και δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή.

Σ.Μ.

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: Συνεχής μείωση των γεννήσεων νέων Ελλήνων – Η Νεολαία μεταναστεύει και αντικαθιστάται από λαθρομετανάστες

Με αφορμή την άθλια ανακοίνωση του κλεφτοπασόκ αναφορικά με την υπόθεση του Ευρωβουλευτή μας Κου Συναδινού και του Σούλτς έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: Το ήθος, το κύρος, το πολιτικό ανάστημα και την εντιμότητα τόσο του κ. Συναδινού αλλά και όλων των υπόλοιπων Ευρωβουλευτών και βουλευτών μας, τα κλεφτοπασόκια κοι όλοι οι υπόλοιποι του κλεπτοκρατικού τόξου, ούτε στο όνειρό τους δεν διαθέτουν. Δεν είναι άξιοι ούτε τα κορδόνια των υποδημάτων τους να λύσουν. Ας μη κουνάν το δάχτυλο αυτοί που έδεσαν την Ελλάδα χειροπόδαρα στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία. Ως εδώ.

Χρ.-Νικ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-14-martiou-2016#ixzz42pbYd5Nr

Exit mobile version