Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας καλεί τους Ευρωπαίους να υψώσουν ένα νέο συστημικό “τείχος του αίσχους” στους Εθνικιστές

Ο Τσίπρας καλεί τους Ευρωπαίους να υψώσουν ένα νέο συστημικό “τείχος του αίσχους” στους Εθνικιστές

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν οι Ανατολικογερμανοί πολιτικοί πρόγονοι του πρώην κνίτη και νυν και αεί κομμουνιστάκου mister Tsipra, έφτιαξαν το «Τείχος του Αίσχους», το ονόμασαν «Αντιφασιστικό Προστατευτικό Τείχος». Από τότε μπήκε η λέξη «τείχος» στο καθημερινό λεξιλόγιο των κομμουνιστών και κάθε κομμουνιστής φιλοδοξούσε να φτιάξει κι από ένα.

Δεν πρέπει, λοιπόν, να μας εκπλήσσει καθόλου η εκ Παρισίων πρόταση του χαριτόβρυτου κομμουνιστάκου των Αθηνών, να στήσουν όλοι οι συστημικοί της Ευρώπης ένα τείχος στους εθνικιστές, για να τους απομονώσουν και να μην απειλούν πλέον το σαθρό οικοδόμημά τους.

Ιδού: «Οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουν να αναδείξουν τόσο την ανάγκη να επιστρέψουμε στις ιδρυτικές αξίες της Ευρώπης όσο και να υψώσουμε ένα τείχος σε πολιτικές οικονομικές που στρώνουν το έδαφος στην ακροδεξιά, αλλά και ένα τείχος και στην ίδια την ακροδεξιά που σήμερα απειλεί το μέλλον της ΕυρώπηςΕίναι αποδεδειγμένο από την ίδια τη ζωή ότι ο καταλύτης του ευρωσκεπτικισμού δεν είναι όλοι όσοι θέλουν πολιτικές ενάντια στη λιτότητα και υπέρ της κοινωνικής συνοχής, ο καταλύτης του ευρωσκεπτικισμού είναι ο νεοφιλελευθερισμός και βεβαίως η ακροδεξιά».

Ωστόσο, ήταν ατυχέστατο το παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο αμερικανοκομμουνιστάκος, γιατί όπως έχει αποδειχθεί κι από την ιστορία, τα απάνθρωπα τείχη του κομμουνισμού και του καθεστωτισμού, τα γκρεμίζουν οι ίδιοι οι λαοί!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-na-upswsoume-ena-neo-susthmiko-teichos-tou-aischous-stous-ethnikist#ixzz42upyOa5S

Exit mobile version