Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Τόσο καιρό ήμουν αντίθετη με το κόμμα σας. Δεν συμφωνούσα με τις απόψεις σας και τις πολιτικές σας θέσεις. Το τελευταίο διάστημα με την κατάσταση του λαθρομεταναστευτικού αυτό που συμπεραίνω είναι πως, μόνο το κόμμα σας ενδιαφέρεται για την Ελλάδα. Έχουμε γίνει ένα απέραντο γκέτο δυστυχισμένων για χάρη  της Ευρώπης. Έχουμε δεχθεί όλους τους λαθρομετανάστες και από όλες της γειτονικές χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια) και τώρα όλοι αυτοί κλείνουν και τα σύνορά τους. Είμαι 24 και έχω χάσει κάθε ελπίδα για αυτή την χώρα. Πλέον, κατανοώ τις θέσεις σας και θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που μετά από όλο τον πόλεμο που έχετε δεχθεί, αγωνίζεστε ακόμη. Να ξέρετε πως από εμένα θα έχετε την αμέριστη υποστήριξη. Ελπίζω σύντομα να ακολουθήσουν και άλλοι.

A.B.

Ο Μπουτάρης προτίθεται να διορίσει “πρόσφυγες” από το hot spot Διαβατών στον δήμο Θεσσαλονίκης – Ζήτησε και “βιογραφικά”

Καταρχήν, νιώθω τη βαθιά ανάγκη να σας πω συγχαρητήρια για το εθνικό και κοινωνικό έργο που επιτελείτε όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι οι Έλληνες είμαστε ευγνώμονες στην Χρυσή Αυγή, γιατί σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για την πατρίδα μας, είναι η μόνη που ορθώνει το ανάστημά της και υπερασπίζεται την Ελλάδα μας. Ο λόγος που στέλνω αυτό το μήνυμα, είναι η απόγνωση. Η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Χαλκίδα και μόλις πριν από 2 ημέρες μάθαμε από τις τοπικές εφημερίδες πως ετοιμάζουν στην πόλη μας 3 καταυλισμούς λαθρομεταναστών, σε απόσταση λίγων λεπτών από τα όρια της πόλης, για να φιλοξενήσουν 2.000-3.000 άτομα. Μέχρι και χθες, ο συριζαίος δήμαρχός μας αρνιόταν κατηγορηματικά τη δημιουργία καταυλισμών, σήμερα όμως μάθαμε πως ο 1ος καταυλισμός (παλιό στρατόπεδο αεροπορίας στην περιοχή Ριτσώνα) είναι έτοιμος και ήδη μεταφέρουν εκεί 1.000 από τον Πειραιά. Τώρα, υπάρχουν ξανά πληροφορίες πως ετοιμάζουν και 2ο καταυλισμό (χωρητικότητας 1.000), μέσα στην πόλη αυτή τη φορά, σχεδόν δίπλα σε σχολεία, εκκλησίες, καταστήματα και σπίτια. Πρόκειται για το παλιό πεδίο βολής Χαλκίδας.

Για τον 3ο καταυλισμό δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες, αλλά πλέον δεν θεωρούμε απίθανο να είναι τα ίδια μας τα σπίτια. Επιτρέπεται αυτοί οι καταυλισμοί να είναι δίπλα στους οικισμούς; Επιτρέπεται ένας δήμος να έχει 2 και 3 καταυλισμούς των 3.000 λαθρομεταναστών; Όλοι οι κάτοικοι έχουμε πανικοβληθεί. Δεν υποβαθμίστηκαν μόνο η ποιότητα ζωής και οι περιουσίες μας, αλλά πλέον τίθεται σε άμεσο κίνδυνο και η σωματική μας ακεραιότητα. Σε λίγες εβδομάδες δεν θα μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Η μόνη που αντιστέκεται στον εξισλαμισμό της χώρας είναι η Χρυσή Αυγή. Ας ξυπνήσουν επιτέλους οι Έλληνες μπροστά στον κίνδυνο που έρχεται και ας αφήσουν τους ψευτοανθρωπισμούς. Υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που στη κυριολεξία πεινάνε και κανένας δεν ενδιαφέρεται να τους βοηθήσει. Μάλλον σχεδόν κανένας αν εξαιρέσουμε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο Θεός να σας δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη γιατί μόνο από εσάς μπορεί να σωθεί η πατρίδα.

Με εκτίμηση
Μια απεγνωσμένη Ελληνίδα
Γ. Ελένη

Βουλιάζουν τα νησιά από τους “πρόσφυγες” – Τους 9.000 αγγίζουν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

Γιατί φοβάστε ωρέ Έλληνες να ζήσετε ως Έλληνες; Γιατί φοβάστε να κυματίσετε την Σημαία που μας έχει κάνει περήφανους σε όλο τον κόσμο; Φοβάσαι να σταθείς απέναντι στην Ελληνική τεράστια ιστορία (που εμείς στηρίζουμε) και να πεις ότι δεν θέλεις το ξεπούλημα και τον “βιασμό” της; Φοβάσαι μην χαρακτηριστείς ακραίος, επειδή θέλεις ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά σου στην Πατρίδα σου; Φοβάσαι αυτούς που σε κλέβουν (δηλαδή το ίδιο το σύστημα) που ηθελημένα ή εκβιαστικά στηρίζεις με την ψήφο σου; Εσύ τους έκανες ισχυρούς και εσύ μπορείς να τους καταστρέψεις. Ζωή χωρίς Αξίες, Ιδανικά, Όνειρα και Αγώνα, δεν είναι ζωή είναι μία αναλώσιμη χρονοβόρα διαδικασία. Μην φοβάσαι να ζήσεις ως Έλληνας, μην φοβάσαι να ζήσεις ως Χρυσαυγίτης. Η Πατρίδα σε χρειάζεται και εμείς έχουμε ανοίξει την απέραντη Ελληνική αγκαλιά, γι αυτούς που θα αγαπούν χωρίς να μετανοούν. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για όλους όσους είναι και αισθάνονται Έλληνες. Γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Σπυρίδων Μ.          

Τo στρατιωτικό νοσοκομείο 424, το Παπαγεωργίου και χώρους που θα εγκατασταθούν λαθρομετανάστες επισκέφθηκε ο Συναγωνιστής Α. Γρέγος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-15-martiou-2016#ixzz42xrJ93z2

Exit mobile version