Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Πιερία

Πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος παρευρέθηκε στην προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου με θέμα ο δημογραφικός μαρασμός στην Χώρα μας. Αρχικά, ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, αναφέρθηκε στο έργο των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής που αποτελεί  την μοναδική αντίσταση στα ανθελληνικά σχέδια των σιωνιστών. Επίσης, έγινε λόγος για τη συνέχιση της προπαγάνδας των μέσων μαζικής εξαπάτησης  σχετικά με την ”αλληλεγγύη” τους στους λαθρομετανάστες.και την ασταμάτητη ροή καραβιών λαθροεισβολέων που τα παρουσιάζουν ως μελοδραματικά σήριαλ, περνώντας με ”ψιλά γράμματα” δηλώσεις τούρκων υπουργών που αρνούνται να δεχτούν παράτυπους μετανάστες από την Ελλάδα. Τελειώνοντας την ομιλία ο συναγωνιστής, είπε ότι ήρθε η σειρά της αριστεράς να βολέψει τα δικά της παιδιά καθώς ετοιμάζουν προσλήψεις στα hot spot.

Στην συνέχεια, έγινε μία ομιλία για τον δημογραφικό μαρασμό της Χώρας μας, που οφείλεται στην ραγδαία αύξηση της υπογεννητικότητας. Έγινε αναφορά στα ποσοστά των ηλικιών, διότι κινδυνεύουμε να γίνουμε Χώρα γερόντων σε λίγα χρόνια καθώς τα ποσοστά ηλικίας άνω των 65 ετών σήμερα είναι στο 27%, το 2030 εκτιμάται σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες να ξεπεράσει το 33% και το 2050 το 40,8%. Επιπλέον, έγινε αναφορά για τους δείκτες πληθυσμιακής πυκνότητας των κατοίκων στους δήμους που αποτελούνται κατά βάση από χωριά, διότι έχει εμφανιστεί το φαινόμενο της αστυφιλίας και της εγκατάλειψης των χωριών. Συγκεκριμένα, ο δήμος Παρανεστίου του νομού Δράμας συγκαταλέγεται στους πέντε δήμους με την μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα με ποσοστό 3,8% (υπόλοιποι 4 δήμοι: Πρεσπών 3,05%, Ζαγορίου 3,78%, Σφακίων 4,11%, Νεστορίου 4,27%). Τέλος, αναφέρθηκαν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για το δημογραφικό πρόβλημα που αποτελεί μείζον Εθνικό θέμα. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται στρατόπεδο λαθρομεταναστών στην περιοχή του Λιτοχώρου, πολυμελής ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής Πιερίας, περιόδευσε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου στα μέρη που κινδυνεύουν να πληγούν περισσότερο.  Συναγωνιστές σε Λιτόχωρο, Δίον, Πλατανάκια και Καρίτσα, μοίρασαν εφημερίδες του κινήματος και ενημέρωναν τον κόσμο για το νέο στρατόπεδο στο Λιτόχωρο και την πιθανότητα δημιουργίας και άλλων στρατοπέδων σε Λεπτοκαρυά, Κατερίνη και Κορινό. Ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος με την απόφαση της κυβέρνησης και παρότρυνε τους συναγωνιστές να συνεχίζουν τον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn438#ixzz42xxdk6bf

Exit mobile version