Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα γερμανικά σκάφη που περιπολούν στο Αιγαίο δεν θα παραδίδουν τους “πρόσφυγες” στην τουρκία, αλλά στην Ελλάδα!

Τα γερμανικά σκάφη που περιπολούν στο Αιγαίο δεν θα παραδίδουν τους “πρόσφυγες” στην τουρκία, αλλά στην Ελλάδα!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι τα εξωνημένα τσιρκουλο-παπαγαλάκια των σκοτεινών υπογείων του καμμενάδικου πανηγυρίζουν επί καθημερινής βάσεως για τη συμφωνία με το ΝΑΤΟ και θριαμβολογούν ότι θα λύσει το «προσφυγικό», τα χαμπέρια που έρχονται από τας Ευρώπας πιστοποιούν το αντίθετο!

Έτσι, δημοσίευμα του γνωστού γερμανικού Spiegel, αναφέρει ότι τα γερμανικά σκάφη που περιπολούν στο Αιγαίο έχουν εντολή να μην παραδίδουν στην Τουρκία τα «προσφυγάκια» που θα εντοπίζουν στην θάλασσα, αλλά στην… Ελλάδα των «αλληλέγγυων» συριζοψεκασμένων.

Μάλιστα, μάρτυρες της εντολής που εστάλη στα σκάφη «Uckermark» και «Börde» τα οποία εστάλησαν στη Σάμο τον Μάρτιο, είναι οι ίδιοι οι συντάκτες του περιοδικού, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι την έχουν δει με τα μάτια τους.

Είναι ηλίου φαεινότερον, ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας συμπαιγνίας όλων των πλευρών -και της «ελληνικής»- με σκοπό να γεμίσει η Ελλάδα μουσουλμάνους απρόσκλητους, χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο ελληνικός λαός!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-germanika-skafh-pou-peripoloun-sto-aigaio-den-tha-paradidoun-ta-prosfuga#ixzz42xzSX9vz

Exit mobile version