Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελληνική Αυγή για την Αττική στο περιφερειακό συμβούλιο για το λαθρομεταναστευτικό – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Την Πέμπτη 10/3 συζητήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο σημειωτέον όταν επιχείρησε η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” να το φέρει για συζήτηση πριν την δημιουργία του κέντρου μετεγκατάστασης στο Σχιστό απορρίφθηκε τότε από την πλειοψηφία! Τον λόγο έλαβε μετ’ εμποδίων εκ μέρους της παράταξης μας μόνο ο επικεφαλής Παναγιώταρος Ηλίας λόγω των γνωστών γεγονότων που έλαβαν χώρα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο συναγωνιστής στηλίτευσε καταρχήν το γεγονός πως στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα αυτό από την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου αποκλείστηκε παράτυπα η Ελληνική Αυγή και παράλληλα καταδίκασε το σύνολο του “συνταγματικού τόξου” για την υποκρισία και ανευθυνότητα που αντιμετωπίζει το ζήτημα των λαθρομεταναστών.

Επισήμανε πως σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων το ζήτημα, είναι πλέον εθνικής ασφαλείας και τόνισε πως με λόγια και ημίμετρα δεν αντιμετωπίζεται πλέον.

Τέλος , αφού ανέλυσε τις θέσεις και προτάσεις μας για το ζήτημα, τόνισε για πολλοστή φορά πως ιερά υποχρέωση των Ελλήνων εθνικιστών είναι να μάχονται πρωτίστως για την επιβίωση και ευημερία του έθνους μας.

Διαβάστε επίσης: Παναγιώταρος σε ΚΚ€δες: Φτιάξτε κανένα “Hot spot” στον Περισσό που έχετε άπλετο χώρο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-sto-perifereiako-sumboulio-gia-to-lathrometa#ixzz42y07NOmA

Exit mobile version