Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: 3 εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες περιμένουν στα παράλια της Μικράς Ασίας…

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: 3 εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες περιμένουν στα παράλια της Μικράς Ασίας...

H Κυριακάτικη Χουριέτ δημοσίευσε μια συνταρακτική αποκάλυψη που εφόσον υλοποιηθεί θα αλλάξει για πάντα την Ελλάδα που ξέρουμε: Πάνω από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες που θέλουν με καθε τρόπο να περάσουν στην Ευρώπη βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία!

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι Σύριοι, που συνωστίζονται στα παλιά σπίτια της συνοικίας του Μπασμανέ στη Σμύρνη. Πολλοί και οι λαθρομετανάστες, Αφγανοί και Πακιστανοί οι περισσότεροι, που ζουν στα παράλια της Κρήνης, αυτοί σε παλιά εγκαταλειμμένα ξενοδοχεία.

Όλοι τους περιμένουν τη στιγμή που ο μεταφορέας θα τους ανάψει το πράσινο φως της μετακίνησής τους στα ελληνικά νησιά. Όλοι νομίζουν πως μετά το πέρασμα ο δρόμος για την κεντρική Ευρώπη και τα παχυλά της επιδόματα, θα είναι ανοικτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα στο νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας. Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-3-ekatommuria-pros#ixzz42yv7Qxsn

Exit mobile version