Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης από Ειδομένη: Εγώ και η Siemens θα φτιάχναμε καλύτερα Hot Spot για τους λαθρομετανάστες!

Μητσοτάκης από Ειδομένη: Εγώ και η Siemens θα φτιάχναμε καλύτερα Hot Spot για τους λαθρομετανάστες!

Στην Ειδομένη βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επιθεωρήσει την κατάσταση στον καταυλισμό λαθρομεταναστών, ο οποίος έχει στηθεί κοντά στα ελληνοσκοπιανικά σύνορα και μακριά από τα καζίνο και τα οικονομικά συμφέροντα που υπάρχουν στην περιοχή.

Εκεί επί της ουσίας έκανε… συμπολιτευόμενη «αντιπολίτευση» στον Τσίπρα, αφού στην ουσία χειροκρότησε την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» αποτείνοντας μομφή προς τον Τσίπρα ότι αυτός θα είχε περισσότερες παροχές για τους λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα είπε, ή μάλλον… τιτίβισε:«Η Ειδομένη είναι γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης Ευρώπης. Πρέπει οι πρόσφυγες να μεταφερθούν άμεσα σε άλλες δομές».

Βεβαίως, ο Κυριάκος, οοποίος συνοδεύεται από τον Κικίλια δεν είπε ούτε λέξη για τους Έλληνες της περιοχής, οι οποίοι υφίστανται το μείζον αυτό πρόβλημα έξω ακριβώς από τις πόρτες τους, όπως οι κάτοικοι Ειδομένης των οποίων δηλώσεις σας παρουσιάζουμε:

Ούτε έκανε κάποια έκκληση προς την Ευρώπη και τους εκεί «φίλους» του, προκειμένου να ανοίξουν τα σύνορα οι σκοπιανοί. Το μόνο που βρήκε να πει είναι να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες άμεσα σε άλλες δομές.

Σε ποιές δομές αναφέρεται άραγε ο Μητσοτάκης; Μα, φυσικά, αναφέρεται στα περιβόητα Hot Spot που χτίζονται με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου. Ίσως εδώ να μπει άλλη μία αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ, αφού ως γνωστόν τη «μπίζνα» την πήρε ο Κόκκαλης και όχι η Siemens.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-apo-eidomenh-egw-kai-h-siemens-tha-ftiachname-kalutera-hot-spot#ixzz42zHLHa1A

Exit mobile version