Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Αθήνα

Την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του βουλευτή Β’ Αθηνών και Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου με θέμα το μείζον ζήτημα των τελευταίων ημερών, την λαθρομετανάστευση. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε κάνοντας λόγο για την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη μέσω της ανύπαρκτης φύλαξης των συνόρων του κράτους μας λέγοντας πως είναι σχέδιο της παγκόσμιας τυραννίας να καταστήσει την Γηραιά Ήπειρο μια αποθήκη ψυχών χωρίς εθνική ταυτότητα.

Το γεγονός αυτό όπως επεσήμανε, ταυτίζεται άμεσα με την πολύ υψηλή υπογεννητικότητα η οποία υφίσταται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, η οποία έρχεται σε αντιδιαστολή με τον μεγάλο αριθμό γεννήσεων των Μουσουλμάνων που έρχονται στην πατρίδα μας και αλλού, γεγονότα που θα οδηγήσουν σε λίγα χρόνια τους λαθρομετανάστες να είναι περισσότεροι από τους γηγενείς κατοίκους των χωρών που επισκέπτονται.

Άλλο ένα καίριο ζήτημα που έθιξε ο Συναγωνιστής είναι η μεταστροφή που επιχειρείται στο ζήτημα της θρησκευτικής πίστης, αφού όλα τα κράτη που δέχονται μετανάστες οδηγούνται στο να αφαιρούν χριστιανικά σύμβολα (!) και να μετριάζουν την χριστιανική ζωή τους και ταυτόχρονα να βοηθούν την ανάπτυξη της μουσουλμανικής πίστης για να νιώθουν πιο άνετα οι “καλεσμένοι” μας και να μην οδηγούνται σε πράξεις βίας εναντίον των χριστιανών!

Εν τέλει σημείωσε πως είναι φανερό το σχέδιο για κατάληψη της Ελλάδος και της Ευρώπης μέσω της λαθρομετανάστευσης, αφού όλοι αυτοί οι άνθρωποι προωθούνται από διάφορους κύκλους σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και όχι σε πλούσιες χώρες της Ανατολής, οι οποίες είναι ομόθρησκες τους, πάμπλουτες και δεν εμπλέκονται σε καμία πολεμική διαμάχη.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα που διεξάγει για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα !Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής. Η εκδήλωση έλαβε τέλος αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν με ευλάβεια τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!

Το Σάββατο 12 Μαρτίου κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησαν εκτενή πολιτική δράση σε διάφορες περιοχές της περιφέρειας. Οι Συναγωνιστές που συμμετείχαν, μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα με τις πολιτικές μας θέσεις στους κατοίκους των περιοχών αλλά και στους διερχόμενους οδηγούς. Η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και σε πολλές περιπτώσεις μας παρότρυναν με ενθουσιασμό, να συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα ενάντια στην πολιτική του εθνοκτόνου μνημονίου και στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που έχει σκοπό την διάλυση της Πατρίδας μας.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Παναγιώτη Λέφα με θέμα: Καθεστωτικοί απατεώνες και εσχάτη προδοσία.  Ο συναγωνιστής Λέφας αναφέρθηκε εκτενώς στα σκάνδαλα, αλλά και στις εθνικές υποχωρήσεις του ένοχου πολιτικού κατεστημένου και όσοι το υπηρέτησαν, όπου είναι υπαίτιοι όχι μόνο για την δεινή οικονομική, κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας και ο Ελληνικός λαός, αλλά και στην υποχωρητικότητα στα εθνικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn439#ixzz433zfqpEf

Exit mobile version