Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεσιτάλ ασχετοσύνης στον Σύριζα: Ανακάλυψαν ότι υπάρχει… «νομός Ηπείρου»!

Σχολή αμορφωσιάς και ασχετοσύνης φαίνεται ότι άνοιξαν στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Τσίπρα να δίνει πρώτος το «καλό παράδειγμα» όταν είχε πει το απίστευτο «Η Λέσβος, η Μυτιλήνη και άλλα νησιά»!

Τώρα, το πόσο αγεωγράφητοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται σε ένα ακόμη «κατόρθωμα» της κυβέρνησης. Αυτή την φορά, κάποιος εκπρόσωπος της ανακάλυψε έναν νέο νομό της Χώρας, τον… «νομό Ηπείρου»! Το λάθος, μάλιστα, στην συγκεκριμένη περίπτωση  δεν ήταν προφορικό, ώστε να θεωρηθεί ως ένα στιγμιαίο σαρδάμ, αλλά υπήρχε και σε επίσημο (!) δελτίο τύπου του υφυπουργού Οικονομίας αρμοδίου για το ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση.

Να τι έγραφε ακριβώς  το επίμαχο κείμενο: «Ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή (10 – 11 Μαρτίου) τον νομό Ηπείρου και ήταν κεντρικός ομιλητής σε δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις…».

Οι «φωστήρες» και τα «σαΐνια» του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο άσχετοι και αγεωγράφητοι ώστε αδυνατούν να κατανοήσουν ότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες οι όροι «νομός», «περιφέρεια», «γεωγραφικό διαμέρισμα».

Και όμως, κάτι τέτοιοι αμόρφωτοι και αστοιχείωτοι τύποι κρατούν στα χέρια τους τις τύχες ενός ολόκληρου Έθνους, κάνοντας σαφές ότι οι ανίδεοι και οι άσχετοι είναι εντελώς επικίνδυνοι όταν βρίσκονται σε θέση ισχύος σε θεσμικούς φορείς.

Αποδεικνύεται, αν μη τι άλλο, ότι μπορεί τα Κράτη να έχουν σύνορα (χερσαία και θαλάσσια, παρά τις αντιρρήσεις του Τσίπρα), αλλά η ανοησία δεν έχει…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-aschetila-ston-suriza-sunechizetai.-anakalupsan-oti-uparchei-nomos-hpeiro#ixzz435Wv6k81

Exit mobile version