Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η υποκρισία του Μπομπολικού «Έθνους» και μια επιβεβλημένη απάντηση

Η υποκρισία του Μπομπολικού «Έθνους» και μια επιβεβλημένη απάντηση

Γνωστό το θράσος και η αναίδεια της φυλλάδας «Έθνος», η οποία εξυπηρετεί τα στενά συντηρητικά συμφέροντα του αφεντικού της Μπόμπολα. Τώρα, μάλιστα, το στόχαστρο της φυλλάδας αυτής επεκτείνεται, έτσι ώστε τώρα να μην επιτίθενται μόνο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά και στην συντηρητική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, η οποία δεν θέλει να μετατραπεί η Πατρίδα τους σε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών.

Με ένα κείμενο, που αγγίζει τα όρια της αισχρότητας, το «Έθνος» στην προσπάθεια του να φιλοτεχνήσει ένα πορτραίτο – αγιογραφία για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύα Καρακώστα, ξεκινά το κείμενο ως εξής: «Χρόνια τώρα όσοι ήθελαν να αμφισβητήσουν τα κίνητρα των πολιτικών που στέκονταν δίπλα στους πρόσφυγες τους έλεγαν δηκτικά “άμα σας αρέσουν τόσο, πάρτε τους στο σπίτι σας”! Αποστομωτική απάντηση σε αυτό το άθλιο επιχείρημα έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιά, Εύη Καρακώστα, η οποία παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, φιλοξενώντας αυτές τις μέρες στο σπίτι της μια οικογένεια προσφύγων από τη Συρία με τρία παιδιά, το ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών!».

Αφού επιστρέψουμε τον χαρακτηρισμό «άθλιο»  στη φυλλάδα, ας πούμε ότι το «άθλιο» αυτό επιχείρημα το χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, οι οποίοι αυξάνονται ραγδαία σε καθημερινή βάση. Εάν, λοιπόν, τόσο η συντάκτρια του εν λόγω κειμένου όσο και η φυλλάδα συνολικά, είναι τόσο «πονόψυχοι» με τους πρόσφυγες, ας αποδείξουν τον ανθρωπισμό τους και ας «νιώσουν την γλύκα», συγκατοικώντας μαζί τους. Όχι να πουλάνε «ανθρωπισμό» και «ευαισθησία» εκ του ασφαλούς. Ειδικά στις εγκαταστάσεις του «Έθνους» χωράνε εκατοντάδες πρόσφυγες.

Τόσα λεφτά έχει ο Μπόμπολας, ας φροντίσει να κάνει και μια αγαθοεργία. Όσο για την Καρακώστα αποτελεί μια σταγόνα στον ωκεανό ή ακόμη καλύτερα την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς είναι η μόνη που έκανε πράξη το «αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες».

Πριν από λίγες ημέρες ο «γλείφτης» της μνημονιακής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος Δημήτρης Τρίμης, κάλεσε κι αυτός σε ανάλογες κινήσεις με αυτή που έκανε η Καρακώστα. Ακόμη δεν έχουμε πληροφορηθεί εάν κάποιος ακολούθησε το παράδειγμα της Καρακώστα, πολύ περισσότερο μάλιστα αν το έπραξε ο ίδιος ο Τρίμης. Κάτι μας λέει ότι δεν θα πληροφορηθούμε ποτέ μια παρόμοια είδηση, γιατί οι «τζάμπα μάγκες» αφθονούν σ΄αυτόν τον Τόπο, οι οποίοι με τον πλέον θρασύδειλο τρόπο ζητούν από τους υπόλοιπους Έλληνες να πράξουν κάτι το οποίο οι ίδιοι αποφεύγουν σε μόνιμη βάση. Αυτό κι αν αποτελεί αθλιότητα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epicheirhmatikh-athliothta-tou-ethnous-kai-mia-epibeblhmenh-apanthsh#ixzz436Ya5eL6

Exit mobile version