Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Αμπελόκηποι

Κλιμάκιο μελών της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πύργο, διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια στο κέντρο της πόλης, ενάντια στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στο νομό μας.

Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με αρκετούς πολίτες στους οποίους μάλιστα μοιράσαμε δωρεάν φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όπως διαπιστώσαμε, αρκετοί δεν γνώριζαν καν την πρόθεση της δημοτικής αρχής για την λειτουργία ενός Hotspot στην πόλη που μαστίζεται από δεκάδες προβλήματα με κυρίαρχο εκείνο των απορριμμάτων.

Το Σάββατο έγινε και ομιλία στο γραφείο μας από τον γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Μενέλαο Σωτηρόπουλο πάνω σε ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ: Ανακοινώνουμε επίσης στους φίλους της Χρυσής Αυγής ότι το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 8 μμ, θα γίνει ολομέλεια της Τ.Ο. Πύργου στο νέο μας γραφείο (Μιαούλη 3, 4ος όροφος) εν όψει του Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27 του μηνός. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας στην ολομέλεια και να τις καταθέσουμε στην κεντρική διοίκηση.

Τ.Ο. Αμπελοκήκων: Την Τετάρτη 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Παναγιώτη Κελεπούρη με θέμα “Η εξέλιξη του Ελληνικού Έθνους υπό το πρίσμα της Ιατρικής “. Με την ιδιότητα του ιατρού ο Συναγωνιστής ανέλυσε επεξηγηματικά  την συνέχεια της ελληνικής φυλής διαμέσου των αιώνων. Τόνισε ιδιαιτέρως τα ήθη και τα έθιμα και κατά κύριο λόγο της γλώσσας που αποδεικνύουν ότι οι σύγχρονες Έλληνες αποτελούν συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων  ακόμη και από επιστημονικές έρευνες της βιολογίας.

Με πλήθος παραδειγμάτων που πιστοποιούν τα ανωτέρω κάλεσε τους παρευρισκόμενους να απαντούν με επιχειρήματα στο ανθελληνικό παραλήρημα που έχουν επιδοθεί οι δεξιοί και αριστεροί με στόχο την αποδόμηση των πυλώνων πάνω στους οποίους στηρίχθηκε και στηρίζεται  το ελληνικό έθνος χιλιάδες χρόνια τώρα. Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn440#ixzz439sexAik

Exit mobile version