Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Προδοτική η στήριξη της Δούρου στον Μουζάλα

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις χθεσινές δηλώσεις της περιφερειάρχη Αττικής κας Δούρου με τις οποίες στήριξε ουσιαστικά την εθνοπροδοτική αναφορά του υπουργού κ. Μουζάλα για τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Αφού λοιπόν η περιφερειακή αρχή «έλυσε» όλα τα προβλήματα της αρμοδιότητας της, θεώρησε επιβεβλημένο προφανώς να φανεί συνεπής ως προς την ιδεολογική της καταβολή.

Να επισημάνουμε βέβαια, για αποκατάσταση της τάξης και μόνο, στην κα Δούρου πως υπονόμευση της χώρας δεν συνιστά η αποπομπή του κ. Μουζάλα όπως ισχυρίστηκε αλλά η παραμονή στην θέση του, καθώς σε εθνικά θέματα δεν δικαιολογούνται τέτοια λάθη ούτε «εκ παραδρομής».

Καταδικάζουμε έντονα τόσο τις δηλώσεις του υπουργού όσο και τις αντίστοιχες της περιφερειάρχη και τους προτρέπουμε να αποχωρήσουν αμφότεροι από τις θέσεις τους ως εθνικά επιζήμιοι.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική», ως γνήσια έκφραση της Χρυσής Αυγής στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν κάνει βήμα πίσω εις ότι αφορά τα εθνικά μας θέματα και θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα της προκειμένου να απαλλαγεί το έθνος μας από όσους συνειδητά πλέον το υπονομεύουν.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-prodotikh-h-stash-ths-dourou-pou-sthrije-mouza#ixzz43CLyNTdo

Exit mobile version