Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Αγαπητοί φίλοι, το χειρότερο σε όλη αυτή την ιλαροτραγωδία που παρακολουθούμε, είναι ότι τολμούν με απύθμενο θράσος οι ελληνόφωνοι όλων των αποχρώσεων, να συγκρίνουν τη Μικρασιατική καταστροφή με τον εποικισμό του σήμερα. Η οικογένεια μου ήρθε από τα Ιερά Χώματα διωκόμενη από τους μογγόλους, χάρη στους αλησμόνητους χειρισμούς της και τότε τραγελαφικής κυβέρνησης που με απύθμενο θράσος τόλμησαν να κατονομάσουν τον επικεφαλής της ΕΘΝΑΡΧΗ. Αυτόν τον ύποπτο πολιτικό  που πρότεινε και στήριξε την απονομή του NOBEL ειρήνης στον φονέα των Προγόνων μας. Είμαι 53 ετών, φυσικά και δεν τα έζησα, τα διάβασα όμως και κυρίως τα άκουσα από την τυφλή γιαγιά μου που ήρθε από το Εγγλεζονήσι Σμύρνης 22 ετών κοπελίτσα. Ήρθαν οι άνθρωποι αυτοί, Έλληνες μα κυρίως με Ελληνική συνείδηση, ρίζωσαν και εμπλούτισαν την υπάρχοντα πολιτισμό περαιτέρω, προσθέτοντας και όχι επιβάλλοντας τον δικό τους που οι σφαγές και οι διωγμοί δεν κατάφεραν να αποσιωπήσουν και εξαφανίσουν. Στους προδότες, ξεπουλημένους πολιτικούς, δεν αρμόζει η ιερή λέξη Έλληνας. Μόνο ντροπή αν και για αυτούς η λέξη είναι άγνωστη. Συνειδητά καταστρέφουν την Ελλάδα και ελπίζω και ποθώ να τιμωρηθούν αναλογιστικά για τις προδοτικές πράξεις τους.

Μετά Τιμής, Νικόλαος

Αποκάλυψη: Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ!

Καλώς ήρθατε πρόσφυγες από άκρου σε άκρο ακούγεται στο απέραντο “χοτ σποτ” που για τους τύπους ακόμη ονομάζεται Ελλάδα. Φάτε πιέστε, διασκεδάστε, βιάστε και σφάξτε. Ότι σας έταξε ο προφήτης είναι εδώ. Οι λευκοί αυτόχθονες δεν θα αντισταθούν. Θα δεχτούν το τέλος τους με ένα ηλίθιο χαμόγελο αλληλεγγύης, επειδή τους το πε η τηλεόραση. Έτσι σαν καλοί εισβολείς καλωσορίσατε στη χώρα των ψυχοπαθών αυτοχείρων.. Κάποτε οι Ινδιάνοι πίστευαν πως αν κάποιος τους φωτογραφίσει τους έκλεβε την ψυχή. Δεν φωτογραφήθηκαν, στάθηκαν απέναντι στον εισβολέα και πέθαναν. Χιλιάδες γενναίοι θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι γη και τρόπο ζωής και πέθαναν γρήγορα και με τιμή. Ο ραγιάς αποκοιμήθηκε μπροστά στην τηλεόραση και του έκλεψε την ψυχή. Καμία αντίσταση, καμία μάχη. Το αίμα έγινε νερό, η ψυχή λογισμικό. Ας είναι. Σας εύχομαι να ζήσετε για πάντα και μαζί με τα φράγκα να κροταλίζουν και οι τύψεις σας, έρχονται δεν είναι μακριά. Οι ερινύες δεν ξέχασαν ποτέ κανέναν που τις άξιζε. Τι έκανες πατέρα όταν μας έπαιρναν την πατρίδα; Τους τάιζα παιδί μου, τους πούλαγα πράγματα και έχουμε λεφτά τώρα, όχι τιμή, όχι πατρίδα. Λεφτά. Δεύτερο χέρι ρούχα και παπούτσια και φτωχά τραπέζια αλλά έχουμε αυτό που σας φοβίζει και σας κρατάει ξύπνιους τα βράδια. Έχουμε τιμή και δεν πουλάμε την πατρίδα και τα ιερά και όσια. Είμαστε αυτοί που κλαίμε γιατί έχουμε μόνο 5 λίτρα αίμα και όχι παραπάνω να δώσουμε για τη γη μας όταν χρειαστεί και κοιμόμαστε καλά τα βράδια, γιατί δεν προδώσαμε ποτέ. Δεν πουλήσαμε, δεν χαρίσαμε. Και αν χαίρεσαι που επιβιώνεις, εγώ χαίρομαι που ζω και σύντομα θα φύγετε και συ και οι φίλοι σου από δω μέσα. Με τον Έλληνα δεν τα βάζουν ούτε οι θεοί, πόσο μάλλον ένα μάτσο ανθέλληνες που επιβιώνουν έρποντας επικαλούμενοι ψεύτικες ιδεοληψίες και εμμονές.

Β.Τ.

Επετεύχθη η κωλοτούμπα Καμμένου: Πλήρης εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση των εθνομηδενιστών!

Η μέθοδος του συστήματος είναι απλή, διαφωνείς μαζί τους, είσαι φασίστας, ρατσιστής, χρυσαυγίτης και άλλα “αντιφά” τρυκ! Οι πράσινες, οι κόκκινες και οι μπλε φωνές. Μία κατάσταση που μου θυμίζει το τζουκ μποξ που είχα όταν ήμουνα μικρός και έριχνα το κέρμα και έπαιζε ξανά το αγαπημένο μου τραγούδι μόνο που τώρα, δεν έχει πολλά δισκάκια όπως τότε. Έχει μείνει ένα και αυτό σε κατάσταση ξεφτίσματος και παίζει συνέχεια το ίδιο μονότονο “τραγούδι” κάθε φορά που του ρίχνεις ένα κέρμα. Από την πολύχρονη όμως χρήση του, έχει αρχίσει και γίνεται ακουστικά ενοχλητικός ο ήχος του, και όσο νάναι το να ακούς συνέχεια το ίδιο και το ίδιο, κάπου το σιχαίνεσαι. Τα λόγια του; Ακαταλαβίστικα αναφέρονται σε κάτι που ούτε αυτοί που το γράψανε δεν ξέρουν την σημασία των λέξεων που χρησιμοποιήσανε. Μιλάνε για φασισμό και ρατσισμό για κάποιους ανθρώπους που λέει ότι θέλουν την Πατρίδα τους πίσω. Εγώ όμως μεγάλωσα και ρώτησα γιατί φωνάζουν αυτοί οι άνθρωποι και έμαθα και έκρινα ότι έχουν δίκιο. Άλλωστε το ζω και εγώ τώρα αυτό που θέλουν αυτοί οι “κακοί φασίστες-ρατσιστές” και αποφάσισα ότι θέλω και εγώ την Πατρίδα μου πίσω Γι αυτό, και αν αρχίσει και τραγουδάει μόνο του, θα κλείσω τ αυτιά μου και θα αρχίσω να τραγουδάω τα όμορφα τραγούδια με τα παιδιά με τις “μαύρες μπλούζες”, που έχουνε νόημα και το μόνο που τραγουδάνε και θέλουνε είναι την Πατρίδα τους πίσω. Τα τραγούδια τους είναι μέσα από την ψυχή τους και αναβλύζουν από την αγάπη τους για την όμορφη Πατρίδα μας. Γι αυτό και γω θα πάω με αυτούς! Τους Τελευταίους Πιστούς όπως λένε στα τραγούδια τους και το βλέπεις στα μάτια τους ότι το εννοούν και στις πράξεις τους, συναντάς τον αληθινό Έλληνα με την κουλτούρα και την αξία που του αρμόζει.  Σας βαρεθήκαμε, δεν σας ακούμε πια. Βρείτε κάτι άλλο να ασχοληθείτε ή φύγετε από την Πατρίδα μας. Εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με την Πατρίδα μας που εσείς την έχετε καταστρέψει, και κρύβεστε πίσω από λέξεις που σε σας ταιριάζουν απόλυτα και όχι σε μας. Εσείς είσαστε οι φασίστες και οι ρατσιστές κατά των Ελλήνων και της Πατρίδος. Εσείς είσαστε οι Πατριδοκάπηλοι που ξεπουλάτε τα πάντα με το έτσι θέλω, κατηγορώντας εμάς που υπερασπιζόμαστε τα ιερά χώματά μας και το γένος μας.

Σπυρίδων Μ.

Οι λαθρομετανάστες ήρθαν για να μείνουν: Σχολεία και παιδικούς σταθμούς θέλει στα “hot spots” ο Φίλης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-18-martiou-2016#ixzz43CuLOdNx

Exit mobile version