Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απούσα η αντεθνική κυβέρνηση από τις συζητήσεις για το λαθρομεταναστευτικό: Τουρκικό παζάρι στις Βρυξέλλες με θύμα την Ελλάδα!

Για άλλη μία φορά στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών διεξάγεται συζήτηση για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα. Το σκανδαλώδες της όλης υποθέσεως είναι ότι στο τραπέζι βρέθηκαν ο Ολάντ με τον Νταβούτογλου και ουδείς ρώτησε τον χαχόλο που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος.

Στη συνάντηση που είχαν ο γάλλος με τον τούρκο λήφθηκαν αποφάσεις που ήδη διαφημίζονται ως αποφάσεις των «28», γεγονός που καταδεικνύει το πόσο πειθήνιο όργανο των διεθνών τοκογλύφων είναι ο Τσίπρας.

Σας μεταφέρουμε το προσχέδιο της αποφάσεως που έλαβαν Ολάντ και Νταβούτογλου, με τον Τσίπρα μάλλον να είναι στην άλλη άκρη του λουριού που κρατάει η… Φώφη:

1.Οι επιστροφές μεταναστών θα γίνονται με βάση το διεθνές και κοινοτικό δίκαιο.

2. Η συμφωνία θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την Κυριακή 20 Μαρτίου. Από αυτή την ημερομηνία και μετά όσοι έρχονται στην Ελλάδα θα επιστρέφονται στην Τουρκία.

3. Ο αριθμός των προς επανεγκατάσταση θα φθάνει μέχρι τις 72.000. Αν πλησιάζει προς εκεί, θα εξεταστεί αναθεώρηση. Αν «πιαστεί» ο αριθμός το πρόγραμμα επανεγκατάστσης τερματίζεται.

4. Ανοίγει το Κεφάλιο 33 από την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας που αφορά στον προϋπολογισμό. Δεν είναι από αυτά που μπλόκαρε η Κύπρος.

5. Επιτάχυνση της χορήγησης εκταμίευσης των ενισχύσεων προς την Τουρκία.

Αξίζει να προσέξουμε πως οι τούρκοι παίρνουν ότι ακριβώς ζήτησαν. Πρώτον η συμφωνία δεν μιλάει για «πρόσφυγες», αλλά για «μετανάστες». Τουτέστιν αφού όλοι δηλώνουν «πρόσφυγες» θα πρέπει να εξακριβωθεί η εθνικότητά τους πριν επιστραφούν στην Τουρκία. Δηλαδή, θα παραμένουν επί μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς.

Δεύτερον, η συμφωνία αφορά μονάχα 72.000, δηλαδή την «σοδειά» ενός μήνα και μάλιστα παγωμένου. Όταν θα επιστραφούν 72.000 το πρόγραμμα θα τερματιστεί.

Τρίτον, η τουρκία παίρνει και χρήματα και ανοίγουν και «κεφάλαια» για την ενταξιακή της πορεία.

Η Ελλάδα διά της απουσίας Τσίπρα παίρνει ακόμα περισσότερους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Ίσως και καμιά… κουβέρτα για τα Hot Spot!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apousa-h-anuparkth-kubernhsh-apo-tis-suzhthseis-gia-to-lathrometanasteutiko#ixzz43H3yJsim

Exit mobile version