Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρύφων Αλεξιάδης σε κρίση ειλικρίνειας για φορολογικό: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα!

Τρύφων Αλεξιάδης σε κρίση ειλικρίνειας για φορολογικό: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα!

Παραλλήλως με την λεγόμενη «προσφυγική» κρίση και την μιντιακή προπαγάνδα διεξάγεται μία «διαπραγμάτευση» με την τρόικα και τους μνημονιακούς υπουργούς του Σύριζα. Περί των εξελίξεων σε αυτή την διαπραγμάτευση ακούγονται ελάχιστα από τα μέσα, ελέω του επικοινωνιακού αντιπερισπασμού της κυβερνήσεως.

Περί αυτής της «διαπραγματεύσεως» ενημέρωσε τη βουλή ο αρμόδιος υπουργός, Αλεξιάδης, και έδωσε «τίτλο»: «Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα!».

Συγκεκριμένα είπε: ««Βεβαίως και θα υπάρχει -για τα εισοδήματα του 2016- επιβάρυνση αλλά θα είναι δίκαιη και αναλογική και από ένα ύψος εισοδήματος και πάνω. Ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, μόλις πάρει ΦΕΚ ο νόμος ξεκινάμε την υποβολή φορολογικών δηλώσεων».

Αυτό που μας λέει ο υπουργός είναι ότι πρόκειται να νομοθετηθεί μία επιδρομή στη μεσαία τάξη, ώστε να καταστούν και αυτοί… φτωχοί. Και όταν όλοι θα είναι προλετάριοι, τότε προφανώς θα επιβληθεί η «σοσιαλιστική επανάσταση»… ενάντια στη φτώχεια.

Μια χαρά το πάει ο Τσίπρας. Ούτε ο Λένιν τέτοια οικονομική πολιτική και προλεταριοποίηση του Λαού. «Τύφλα» να έχει η νουδούλα, ο Μητσοτάκης και οι μαζικές απολύσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trufwn-alejiadhs-se-krish-eilikrineias-gia-forologiko-teleiwsan-ta-aschhma#ixzz43IYi5EOA

Exit mobile version